Orange – 19 iunie – oferta zilei pentru clienti

Orange are pe 19 iunie o noua oferta pentru toti clientii din lumea intreaga, ea aducand beneficii exclusive in aniversarea de 20 de ani a operatorului.

Orange are in 19 iunie o noua promotie exclusiva online pentru clienti, insa stim inca de saptamania trecuta ca ofera 20 de GB de internet gratuit pe luna in urmatoarele doua luni pentru toti clientii din Romania ca parte a aniversarii a 20 de ani de existenta in Romania. Separat, Orange a anuntat si ca va avea zilnic oferte pentru clientii care ii viziteaza magazinul online pentru diverse cumparaturi, iar pe 19 iunie exista una noua.

Campania cu oferte zilnice a celor de la Orange continua de 19 iunie, operatorul de telefonie mobila anuntand promotia pe care o are disponibila pentru ziua de astazi. Mai exact, cei care viziteaza magazinul Orange in cursul zilei de 19 iunie, vor avea posibilitatea de a beneficia de reducere de 20% la incheierea unui abonament nou, prelungierea unuia existent sau doar modificarea.

Veti gasi pe 19 iunie in aceasta pagina a magazinului online Orange codul de voucher care poate fi folosit pentru efectuarea acestei operatiuni direct din website-ul companiei. Oferta celor de la Orange este una foarte interesanta, ea aplicandu-se pentru toti clientii care aleg in data de 19 iunie sa se foloseasca de magazinul online pentru a beneficia de ea.

Orange – 19 iunie – oferta zilei pentru clienti

Separat de oferta pentru ziua de 19 iunie, cei de la Orange au un calendar plin de oferte pentru urmatoarele 19 zile, fiecare urmand a aduce ceva nou. Ofertele Orange pentru campania de aniversare a 20 de ani de existenta in Romania vor fi dezvaluite in fiecare zi, asa ca va trebui sa accesati website-ul operatorului de telefonie mobila nu doar pe 19 iunie pentru a le descoperi.

In cei 20 de ani de existenta in Romania, cei de la Orange au reusit sa adune o baza de 10 milioane de clienti pentru abonamente si servicii preplatite, iar toti au acces la ofertele din 19 iunie. Aceasta campanie de oferte pe care Orange o deruleaza in momentul de fata este facuta in semn de multumire pentru fidelitatea clientilor, dar oferta din 19 iunie nu este disponibila si in alte zile.

Aceasta oferta cu reduceri disponibila in 19 iunie pentru serviciile Orange vine ca o completare pentru cei 20 de GB de trafic de internet gratuit pe care opratorul de telefonie mobila ii ofera. Acestea fiind spuse, zilnic veti gasi in aceasta pagina a website-ului Orange toate ofertele pe care operatorul le va avea si va recomand sa le urmariti, in 19 iunie, si in alte zile cu mare atentie pentru a nu pierde ceva bun.

orange 19 iunie oferta clienti