Samsung Galaxy S8 si marea problema iPhone 8

Samsung Galaxy S8 nu are un cititor de amprente integrat in ecran pentru ca luminozitatea in regiunea sa era ma imare decat in restul ecranului.

Samsung Galaxy S8 a fost lansat pe piata fara una dintre cele mai asteptate functii de catre clientii din lumea intreaga, mai exact, un cititor de amprente integrat in ecran. Foarte multa lume astepta ca Samsung Galaxy S8 sa aiba un cititor de amprente integrat in ecran pentru a facilita securizarea biometrica, insa in final Samsung l-a integrat in carcasa, langa camera.

Decizia a fost extrem de criticata de catre foarte multi clienti, insa cei de la Samsung au ales sa o ia pentru ca n-au avut alta solutie pentru Samsung Galaxy S8. Conform unei persoane care are informatii privind proiectul pentru implementarea cititorului de amprente in ecranul Samsung Galaxy S8, Samsung nu a reusit sa rezolve o problema majora pentru aceasta tehnologie.

Mai exact, integrarea cititorului de amprente in ecranul Samsung Galaxy S8 a avut drept efect afisarea unei luminozitati mai mari in portiunea de ecran in care acesta era plasat. Nu avem vreo imagine care sa ne arate cat de mare era diferenta in ecranul Samsung Galaxy S8 intre regiunile cu, sau fara, cititor de amprente, insa probabil diferentele erau mari.

Samsung Galaxy S8 – lipsa functiei mult dorite

Avand in vedere problemele foarte mari ale Samsung Galaxy Note 7, este foarte usor de inteles de ce a deciz compania Samsung sa nu foloseasca aceasta tehnologie imperfecta in Samsung Galaxy S8. Daca s-ar fi ales implementarea cititorului de amprente optic in ecranul Samsung Galaxy S8 si luminozitatea ar fi fost diferita pe regiuni, scandalul care ar fi cuprins Samsung ar fi fost imens.

Renuntand la implementarea in Samsung Galaxy S8, cei de la Samsung ar putea renunta si la folosirea in Samsung Galaxy Note 8, pentru ca tehnologia n-ar fi inca pregatia. Se speculeaza ca tehnologia aceasta care n-a ajuns in Samsung Galaxy S8, ar putea ajunge in Samsung Galaxy S9, dar desigur ca totul depinde de cum ar putea fi ea finalizata pana acum.

Aceste zvonuri privind problemele Samsung Galaxy S8 pun in discutie integrarea unui cititor de amprente in ecranul iPhone 8, Apple parand sa fi gasit o solutie pentru asta. Daca la Samsung Galaxy S8 existau diferente de luminozitate pentru ecran, va fi interesant de vazut daca implementarea Apple pentru iPhone 8, care pare sa fie 100% sigura, va fi lipsita de probleme.

Samsung Galaxy S8 problema iPhone 8