Samsung Galaxy S8 – oficial inferior iPhone 7 Plus

Samsung Galaxy S8 este in mod oficial inferior iPhone 7 Plus, cei de la AnTuTu confirmand diferenta in performante intre cele doua smartphone-uri.

Samsung Galaxy S8 este in mod “oficial” inferior decat iPhone 7 PLus si asta nu doar din testele de performante privind utilizarea in lumea reala, ci si in cele sintetice. Cei de la AntuTu Au publicat lista celor mai performante smartphone-uri existente pe piata in luna aprilie, iar Samsung Galaxy S8 Plus este intrecut de catre iPhone 7 Plus inclusiv in aceasta aplicatie de benchmarking.

Puteti vedea in imaginea de mai jos lista celor de la AnTuTu privind cele mai performante smartphone-uri in luna aprilie, iPhone 7 Plus fiind usor in fata Samsung Galaxy S8. Diferenta in punctele obtinute in testul de performante AnTuTu de Samsung Galaxy S8 si iPhone 7 Plus este de doar 5000 de puncte, adica mai putin de 5% din totalul inregistrat de catre ambele terminale.

Diferenta in punctaj intre cele doua modele ale Samsung Galaxy S8 este similara, asa ca iPhone 7 Plus se plaseaza la distanta similara fata de ambele modele.

Interesant este ca desi iPhone 7 Plus este peste seria Samsung Galaxy S8 in performante, terminalul iPhone 7 are performante inferioare lor. Diferenta intre iPhone 7 si Samsung Galaxy S8 nu este mare, dar sugereaza totusi faptul ca acel GB de RAM in plus din iPhone 7 Plus aduce un spor de performanta mare si este folosit in cam toate task-urile.

iPhone 7 Plus – oficial mai rapid decat Samsung Galaxy S8

Exista deasemeneaposibilitatea ca modelul iPhone 7 sa fi avut o memorie mai inceata, dar acelasi lucru ar putea fi spus si despre Samsung Galaxy S8. Stim ca iPhone 7 si iPhone 7 Plus cu memorie de 32 GB sunt ceva mai incete decat modelele cu 64/128 GB, iar in cazul Samsung Galaxy S8 lucrurile sunt similare pentru ca sunt folosite memorii UFS 2.0 si 2.1 in mod aparent aleator.

Rezultatele testului pun iPhone 7, iPhone 7 Plus, Samsung Galaxy S8 si Samsung Galaxy S8 Plus in topul celor mai performante smartphone-uri in luna aprilie. Rezultatele nu s-au schimbat in mai, altfel AnTuTu ar fi publicat un clasament diferit, asa ca iPhone 7 Plus si Samsung Galaxy S8 regele si “printul” smartphone-urilor in materie de performante.

Desi nu este listat aici, HTC U11 are performate mai bune decat Samsung Galaxy S8 in unele teste, cu 176.000 de puncte inregistrate, ramanand sub iPhone 7 Plus. Avand in vedera ca HTC U11 a fost lansat in iunie, abia clasamentul publicat in iulie va confirma faptul ca el intrece Samsung Galaxy S8, dar ramane sub iPhone 7 Plus.

Samsung Galaxy S8 inferior iPhone 7 Plus