OnePlus 5 arata cum a gandit copierea iPhone 7

OnePlus 5 va fi prezentat astazi, iar compania chinezeasca inearca sa explice lumii intregi cum a gandit design-ul si cum va copia iPhone 7.

OnePlus 5 va fi prezentat oficial in cursul acestei zile de catre compania OnePlus, insa pana atunci chinezii incearca sa mai adune putin interes pentru al lor smartphone. In aceasta idee, in clipul video de mai jos puteti vedea o prezentare pentru modul in care OnePlus a gandit noul OnePlus 5 si schimbarile pe care noul smartphone le aduce pentru lumea intreaga.

Cei de la OnePlus incearca sa explice acum lumii intregi ca de fapt compania lor nu este una care mai poate produce smartphone-uri ieftine, iar OnePlus 5 nu va fi unul de acest gen. Ei incerca sa arate ca pentru a avea un design frumos si functii inovatoare este nevoie de lansarea de smartphone-uri scumpe, exact asa cum va fi si OnePlus 5 anul acesta.

Ei uita sa spuna ca design-ul OnePlus 5 a fost preluat de fapt de la un smartphone al concurentei si ca multumita Apple pot implementa o camera duala, dar cea de-a doua parte au mentionat-o ieri. OnePlus 5 seamana atat de bine cu iphone 7 Plus incat ai putea spune ca ambele smartphone-uri au fost facute de aceeasi companie, dar au logo diferit.

OnePlus 5 arata cum a gandit copierea iPhone 7

Spre deosebire de Apple, OnePlus are birouri mici si o echipa mica de ingineri, dar pentru ce are nevoie de mai mult cand poate copia design-ul OnePlus 5 de la Apple. Compania se plange de faptul ca desi e frumos sa ai un smartphone cu un ecran care acopera toata partea frontala, acesta este foarte greu de realizar, iar OnePlus 5 nu va avea o asemenea schimbare.

Totusi chiar daca pentru OnePlus 5 nu pot oferi asta, din moment ce iPhone 8 si Samsung Galaxy S8 vin cu asemenea schimbari, sunt sigur ca OnePlus va descoperi “prim minune” cum sa faca acelasi lucru in 2018. OnePlus 5 va fi un smartphone de tranzitie pentru companie, incercand sa-si invete clientii sa plateasca mai mult pentru un terminal ceva mai premium.

Desigur ca e greu sa convingi oameni care dau 400 de dolari pe un smartphone sa cheltuie cu peste 100 de dolari in plus pe OnePlus 5, mai ales ca nu are acel ecran frumos. Sunt sigur ca OnePlus 5 se va vinde bine, dar este probabil ca raspunsul din partea clientilor sa nu fie la fel de entuziasmant precum in cazul celorlalte modele.

OnePlus 5 va fi prezentat diseara, la ora 19:00.