OnePlus 5 – Minciunile Problemei Ecranului

OnePlus 5 are probleme cu ecranul, iar OnePlus a mintit in fiecare zi pana a ajuns la concluzia ca utilizatorii sunt de vina pentru ele.

OnePlus 5 are o probleme cu ecranul, unele unitati avand ecranele montate invers, iar asta genereaza o intindere neobisnuita a interfetei de utilizator in timpul scroll-ului prin aplicatii. Multi utilizatori si unii jurnalisti au confirmat faptul ca problema OnePlus 5 exista, insa compania chinezeasca refuza sa o recunoasca in mod oficial si a publicat diverse minciuni in legatura cu existenta sa.

OnePlus 5 a inceput sa afiseze aceste probleme chiar in saptamana lansarii, iar atunci cei de la OnePlus au raportat ca vor investiga problema pentru a vedea daca ea exista intr-adevar. Dupa ce au constatat ca nu e doar inventia unor clienti, cei de la OnePlus 5 au afirmat ca problema exista si afecteaza intr-adevar un numar redus de utilizatori, dar nimeni nu stie cat de reala este afirmatia.

OnePlus 5 avea problema in investigare detaliata cand cei de la OnePlus au anuntat ca vor lansa o actualizare software pentru a o rezolva. Multi s-au intrebat atunci daca aceasta problema a ecranului OnePlus 5 poate fi rezolvata printr-o actualizare software din moment ce ea are la baza un ecran montat invers in carcasa, dar aceste intrebari au fost oprite rapid de catre chinezi.

OnePlus 5 – minciunile spuse de OnePlus privind problema ecranului

OnePlus 5 nu are de fapt o problema cu ecranul, ci in realitate problema ar fi la oamenii care folosesc dispozitivul si sunt pacaliti de proprii ochi. Pe scurt, OnePlus spune ca pe ecranul OnePlus 5 se genereaza un efect de “halou” cand facems croll, ca atunci cand miscam rapid un pix, sau creion, din stanga spre dreapta si el pare sa acopere o suprafata mai mare din aer, decat o ocupa in realitate.

OnePlus 5 nu ar avea nicio problema hardware, conform celor de la OnePlus, iar acest efect este cel care-i supara pe utilizatori, compania refuzand sa recunoasca altceva. Desigur ca daca totul ar fi adevarat, atunci OnePlus 5 ar fi doar unul dintre terminalele afectate de o asemenea problema, iar ea nu ar trebui sa fie vizibila intr-un clip video inregistrat cu foarte multe cadre pe secunda.

OnePlus 5 minciuni problema ecran

OnePlus 5 poate fi un smartphone interesant si ieftin, dar cand compania producatoare minte intr-un asemenea hal cu privire la problemele sale si refuza sa le rezolva, trebuie sa te gandesti bine de tot inainte sa-l cumperi. Avand in vedere ca OnePlus 5 produce putin profit pentru OnePlus, este logic de inteles de ce problemele de acest gen nu sunt recunoscute si unitatile inlocuite.

OnePlus 5 poate fi totusi returnat la magazinul de la care a fost cumparat in 15 sau 30 de zile de la achizitie, deci asa se rezolva rapid toate problemele.