Prima Pagina iPhone 8 iPhone 8 – Prototip care Arata Design-ul Final

iPhone 8 – Prototip care Arata Design-ul Final

iPhone 8 apare astazi sub forma unui prototip care ne arata design-ul final pe care compania Apple l-a pregatit pentru aceasta toamna.

iPhone 8 este prezentat astazi sub forma unui prototip care este fabricat in baza specificatiilor, teoretic, finale pentru design-ul pe care noul smartphone il va avea. In clipul video de mai jos puteti vedea intreaga prezentare a iPhone 8, terminalul fiind comparat inclusiv cu modelele din seria iPhone 7, dar si cu Samsung Galaxy S8, asa cum este si normal pentru ceva atat de important.

iPhone 8 va avea un ecran cu diagonala de 5.8 inch care este foarte bine prezentat de catre acest prototip realizat intr-o fabrica din China, dar nu a unui partener Apple. Acest iPhone 8 ne arata cel mai bine cum va arata versiunea finala a smartphone-ului companiei Apple, inclusiv cu acele margini care vor inconjura decupajul vizibil in partea superioara a carcasei, el fiind destul de bine ascuns.

iPhone 8 nu va avea un buton Home fizic integrat de catre compania Apple, dar va avea unui virtual, iar din ceea ce stim pana acum, aceasta va fi vizibil permanent in cam orice interfata. Imaginea imprimata si aplicata peste panoul frontal al acestui prototip de iPhone 8 ne arata destul de exact cum va arata interfata iOS 11 pe viitorul model de iPhone, deci stiti la ce sa va asteptati.

iPhone 8 – prototipul care ne arata in avans care va fi design-ul final

iPhone 8 va avea inclusiv un buton Power alungit, in care urmeaza sa fie ascuns cititorul de amprente pentru Touch ID, iar acest prototip il are realizat foarte clar. Separat, putem vedea si camera duala verticala a iPhone 8, inclusiv acel flash LED integrat intre senzorii de imagine totul fiind reaizat, aparent, in baza unor schite finale preluate de la partenerii companiei Apple.

iPhone 8 este gandit de catre compania Apple ca un smartphone intermediar intre iPhone 7S si iPhone 7S Plus in oferta companiei Apple, deci nu este facut pentru a le inlocui. iPhone 8 urmeaza sa fie o noua optiune pentru cei care nu vor iPhone 7 deoarece are un ecran prea mic, dar nici iPhone 7 Plus deoarece dimensiunile sale totale sunt prea mari, asa ca iPhone 8 le ofera o optiune intermediara.

iPhone 8 va avea deasemenea un ecran de aceleasi dimensiuni precum cel din Samsung Galaxy S8, dimensiunile totale ale celor doua smartphone-uri fiind deasemenea foarte similare. iPhone 8 va ajunge practic din urma Samsung Galaxy S8 cu aceasta schimbare pentru ecran, iar asta desigur ca nu este o situatie ideala pentru Apple, dar trebuie sa urmeze trendul din lumea smartphone.

iPhone 8 are unele componente intrate deja in productie, dar nu are toate specificatiile finalizate momentan.

 • Srb Srb

  Tocmai, eu cred ca iphone 8 inlocuieste si uneste cele 2 modele actuale. Cei ce vor dispozitiv compact (pana la urma mai toata lumea vrea) dar in acelasi timp cu un display de minim 5.5″

 • Darius

  Galaxy s8

 • Darius

  LG g6

 • Srb Srb

  nici tu nu esti decis…deci clar este ceva unic

 • 🇹🇩

  Imi place cum il prezinta

 • laur77lgm

  Eu cred ca va revoluționa piața smartphone-urilor…ceva unic,demn de aniversarea a 10 ani de la lansarea unui smartphone inedit-APPLE IPHONE!

 • iowin

  Ar si super sa aiba si touch id in ecran,m am obisnuit cu el:)

 • Srb Srb

  Aleluia

 • gianidiamond

  Va fi cel mai tare iPhone,din toate timpurile.

 • viorica.sasuga

  Lipseste unul … unde-i viorel predatoru ? E pe aici si posteaza din multitudinea de clone ce le are pe site sau e schimbul doi ?

 • viorica.sasuga

  Viorele daca ai fi iubitelul meu si te-as sti fan samsugea … ti-as da cu ciocanul in cap , noaptea cand dormi…
  Pupi

 • george.costin

  Aoluuu !!!
  😂😂😂
  Dar ii iubeste lumea grav pe samsonistii de pe aici .

 • Crs

  Asta arata a chinezarie pe când Samsung s8 arata premium

 • Florin Gabriel Haja

  5,5 inch la lățimea unuia de 5. Videoclipurile pe YouTube nu sunt mai mari pe un ecran lung.

 • Srb Srb

  I8 o sa fie cum trebuie

 • Viorel Predatorul

  Sunt de părere că noul iPhone va fi un produs superb. Design schimbat radical, funcții noi, un suflu nou.

 • Misu Carmol

  Daca arata asa, cumpar 3, pachet de familie.