Nokia 9 – noul Design aratat intr-o Carcasa

Nokia 9 are noul design aratat intr-o carcasa fabricata de catre un producator asiatic de accesorii, acesta preluand schite de la un partener al Nokia.

Nokia 9 ar trebui sa fie unul dintre cele doua flaghshipt-uri pe care compania Nokia urmeaza sa le lanseze pe pietele globale in aceasta toamna, Nokia 8 fiind cel de-al doilea produs important. Desi s-a sugerat saptamana trecuta ca Nokia 9 va fi de fapt inlocuit de catre Nokia 8 pe pietele globale, iata ca in realitate planurile celor de la Nokia ar fi sa lanseze doua flaghship-uri.

Nokia 9 este are in aceasta idee noul design prezentat intr-o carcasa fabricata de catre un producator de accesorii din Asia, acesta parand sa fi preluat schite de productie pentru terminal. Stim deja ca in Asia acest tip de schite ajung la divesi producatori de accesorii cu mult inainte ca produsele finale sa fie lansate, asa ca nu este absolut deloc surprinzator sa vedem un posibil design al Nokia 9 inca de acum.

Nokia 9 este foarte asteptat de catre multa lume deoarece se speculeaza ca el urmeaza sa aiba caracteristici car-el vor pune in concurenta directa cu iPhone 8 si Samsung Galaxy S8. Nu vorbim aici doar despre componentele interne, ci si despre alte specificatii ale Nokia 9, care ii vor oferi imaginea unui smartphone premium, asa cum si-ar si dori cei de la HMD Global sa fie.

Nokia 9 – noul design aratat intr-o prima carcasa

Nokia 9 in versiunea aceasta ar avea un design diferit de cel al actualelor smartphone-uri premium vandute pe pietele globale. Vorbim despre o camera duala care ocupa spatiu important in carcasa Nokia 9, dupa cum puteti vedea in imaginea de mai jos, ea urmand a avea un flash LED integrat, dar cititorul de amprente pentru terminal nu va fi montat tot in carcasa, ci in alta pozitie.

Nokia 9 urmeaza sa aiba componente similare cu cele ale Samsung Galaxy S8, adica un chip Snapdragon 835, 6 GB RAM, minim 64 GB spatiu de stocare si un posibil iris scannerl. Nokia 9 va avea in plus o camera duala, o baterie care ar putea avea o capacitate usor mai mare si cine stie ce alte functii interesante pe care deocamdata nu le-am aflat din zvonuri.

Nokia 9 ar reprezneta primul flagship important lansat sub brandul celor de la Nokia din momentul cumpararii de catre Microsoft si a interzicerii lansarii de smartphone-uri premium. Nokia 9 nu va fi lansat de catre compania Nokia, ci de catre o alta companie finlandeza numita HMD Global, aceasta cumparand licentele pentru vanzarea de smartphone-uri sub brand-ul Nokia.

Nokia 9 nu are deocamdata o data clara de lansare, dar ar trebui sa ajunga pe piata in toamna acestui an.

Nokia 9 design carcasa