iOS 11 te invata sa dansezi cu ARKit – VIDEO

iOS 11 cu a sa realitate augmentata va ajuta foarte multi utilizatori de pe glob sa invete ca smartphone-urile lor sunt capabile de extrem de multe lucruri foarte interesante. Printre ele e numara si capacitatea de a invata sa dansezi, iOS 11 si ARKit putand ajuta oamenii sa invete pasi de dansi prin simpla indreptare a camerei unui smartphone inspre podea, pentru a vedea pasii ce trebuie facuti.

iOS 11 are functionalitatea grozava a ARKit demonstrata in clipul video de mai jos de catre un dezvoltator care a creat o aplicatie ce-i va ajuta pe oameni sa invete sa danseze. Dance reality este denumirea aplicatiei facuta cu iOS 11 ARKit pentru cei interesati sa invete sa danseze de pe propriile iDevice-uri, ea fiind doar una dintre cele care va oferi o asemenea functionalitate.

iOS 11 va pune realitatea augmentata in prim-plan, iar dezvoltatorii se vor grabi sa profite de aceasta noua functie vedeta pentru a genera bani de la utilizatori. Voi ce parere aveti despre aceasta aplciatie pentru iPhone ?

“HI all! We’re salsa dancers and app developers. We made this app with #ARKit. We’re looking for testers who like to dance. It doesn’t matter if you have two left feet. Beta starts next Wednesday. When we were beginner dancers, it was difficult to remember the steps while staying on the beat. Using Augmented Reality, we are making it easier for everyone to practice at home. Let us know what you think!”