Nokia 8 a fost Listat pe Website-ul Companiei

Nokia 8 a fost listat de catre compania HMD Global pe website-ul din China a companiei Nokia, aceasta fiind confirmarea oficiala a existentei sale.

Nokia 8 a fost listat deja de catre compania HMD Global pe website-ul asiatic al celor de la Nokia, noul smartphone fiind prezentat in imagini de presa similare cu cele vazute zilele trecute. Nokia 8 a fost prezentat deja in doua imagini de presa de catre un cunoscut leaker, insa acum avem ocazia de a vedea o a treia care a fost publicata direct pe website-ul asiatic al celor de la Nokia, deci design-ul este foarte clar.

Nokia 8 este privit ca smartphone-ul premium pe care compania HMD Global il va lansa sub brand-ul Nokia in data de 31 iulie, el urmand a oferi functii de top la un pret rezonabil. Puteti vedea in imaginea de mai jos ca Nokia 8 din website-ul celor de la Nokia arata exact precum in cele doua imagini de presa aparute zilele trecute, insa este prezentat dintr-o perspectiva diferita, semn ca vorbim despre o imagine separata.

Nokia 8 a fost retras rapid din versiunea chinezeasca a website-ului Nokia pentru a nu dezvalui prea multe inaintea lansarii, insa stim macar care ii va fi design-ul. Din pacate Nokia 8 nu va avea un ecran care acopera intregul panou frontal al carcasei, asa cum se intampla la terminalele de top, insa chiar sia sa vorbim despre un design care cu siguranta va motiva foarte multi oameni sa-l cumpere, in special fanii Nokia.

Nokia 8 a fost listat pe website-ul companiei

Nokia 8 are un design destul de similar cu cel al vechilor smartphone-uri Samsung, inclusiv in ceea ce priveste butonul Home in care este ascuns un cititor de amprente. Vorbim despre un Nokia 8 care este primul smartphone premium pe care compania HMD Global il va lansa in ultimii ani sub brand-ul Nokia, terminalele disparand dupa ce Microsoft a cumparat divizia mobila a cunoscutei companii finlandeze.

Nokia 8 urmeaza sa aiba un ecran cu diagonala de 5.3 inch si rezolutie de 2560 x 1440 pixeli, un chip Qualcomm Snapdragon 835 octa-core fiind integrat. Nokia 8 va avea 4 sau 6 GB RAM, 64 GB de memorie interna si o camera duala care este dezvoltata de catre HMD Global in parteneriat cu cei de la Carl Zeiss, un partener vechi al Nokia pentru camerele implementate in smartphone-uri.

Nokia 8 urmeaza sa fie vandut la preturi care incep de la 650 de dolari, sau euro, compania HMD Global considerand ca terminalul nu trebuie sa fie foarte scump. La acest pret Nokia 8 va concura cu iPhone 7, care in unele tari este chiar mai scump decat atat, asa ca va fi interesant de vazut daca ii va putea afecta vanzarile cu al sau Android si ale sale functii.

Nokia 8 listat website

Nokia 8 listat website argintiu