Nokia 8 Apare in Prima Imagine Oficiala

Nokia 8 apare intr-o prima imagine oficiala de presa care dezvaluie noul design inaintea lansarii ce urmeaza sa aiba loc pe 31 iulie.

Nokia 8 apare astazi in prima imagine oficiala multumita unui cunoscut leaker care publica informatii privind produse care inca nu au fost lansate pe pietele globale. Mai jos puteti vedea aceasta prima imagine oficiala cu Nokia 8, noul smartphone urmand a concura cu iPhone 8, Samsung Galaxy S8 si restul smartphone-urilor Android care au fost, sau vor fi, lansate pe pietele din intreaga lume.

Nokia 8 va avea un ecran care nu acopera intreaga suprafata a panoului frontal, iar asta va fi o dezamagire pentru foarte multi dintre cei care asteptau dispozitivul. In momentul de fata majoritatea celor care cauta un smartphone se uita foarte atent la raportul dintre ecran si panoul frontal, iar Nokia 8 va ramane in urma majoritatii concurentilor, inclusiv al iPhone 8, care va avea un design de exceptie anul acesta.

Nokia 8 va fi si primul smartphone al HMD Global, compania care lanseaza smartphone-uri sub brand-ul Nokia, cu o camera duala, un trend care a pornit acum mai bine de un an de zile. Nokia 8 nu are un ecran care acopera tot panoul frontal, dar macar vine cu o camera duala interesanta, iar separat de aceasta exista si alte cateva noutati importante cu care HMD spera sa-i cucereasca pe clientii din lumea intreaga.

Nokia 8 apare in primaimagine oficiala

Nokia 8 imagine oficiala 1

Nokia 8 va avea, conform unor aplicatii de benchmarking, un ecran cu diagonala de 5.3 inch, deci va fi foarte apropiat de cel al iPhone 7 Plus, dar mai mic decat al altor smartphone-uri premium de top. Separat, Nokia 8 va avea un chip Snapdragon 835 cu un procesor cu 8 nuclee, acesta avand performante substantial mai bune decat ale oricarui alt procesor de smartphone disponibil acum pe piata.

Nokia 8 va avea si o rezolutie de 2560 x 1440 pixeli pentru ecran, plus 4 sau 6 GB RAM combinati cu procesorul, iar asta explica intr-o buna masura performantele ridicate. Daca Nokia 8 va avea intr-adevar 7000 de puncte in testele de performanta Geekbench, atunci nu va avea rival, cel putin pana cand apare iPhone 8, pe piata smartphone, iar asta ar putea convinge multa lume sa-l cumpere.

Nokia 8 va avea o camera duala cu doi senzori a cate 13 megapixeli fiecare, air desigur ca Cark Zeiss a intrat intr-un parteneriat cu HMD pentru lansarea acestui smartphone. Nokia 8 ar trebui sa aiba o camera cu performante exceptionale, dar asta era de asteptat de la un smartphone lansat sub brand-ul finlandezilor, cumparatorii punand foarte mare accent pe calitatea camerelor cand cumpara un terminal mobil.

Nokia 8 urmeaza sa fie lansat pe data de 31 iulie, asa ca nu vom avea mult de asteptat pentru el.

Nokia 8 imagine oficiala

4 COMENTARII

  1. E frumos mai ales pe alba, dar are marginile cam mari, sa vedem și camera cum e, mai ales ca camerele Nokia sunt legendare
    “iPhone 8, care va avea un design de exceptie anul acesta” :)), dacă camera semafor și decupajele hidoase alcătuiesc un design de excepție atunci… No comment