WhatsApp – Noua Functie Asteptata de toata Lumea

WhatsApp va avea o noua functie grozava asteptata de catre foarte multa lume, ea avand denumirea Recall si permitand retragerea mesajelor trimise de pe iPhone.

WhatsApp are in dezvoltare o noua functie asteptata de catre foarte multa lume de cateva luni de zile, ea parand sa fie pregatita pentru a fi lansata oficial. Vorbim despre o noua functie a WhatsApp pe care v-am prezentat-o si acum cateva saptamani, ea fiind prezenta in versiunea beta a aplicatiei pentru Android si iOS, dar inclusiv in versiunea beta a WhatsApp Web pe care compania detinuta de Facebook o are acum in testare.

WhatsApp dezvolta o functie numita Recall, aceasta permitand retragerea mesajelor trimise catre orice persoane fara ca acestea sa le poata vedea. Mai exact, vorbim despre o functie care, daca este folosita, permite stergerea mesajelor trimise prin WhatsApp inainte ca alte persoane sa le vada, iar asta nu doar din terminalele noastre, ci si din terminalele lor, multumita tehnologiei folosite de catre companie.

WhatsApp a gandit aceasta functie intr-un asa fel incat daca trimitem cuiva un mesaj pe care nu mai dorim ca acea persoana sa-l vada, il putem sterge inclusiv din conversatia sa. Functia testata de catre WhatsApp sub denumirea Recall este una foarte grozava si asteptata de catre sute de milioane de utilizatori chiar din momentul in care testarea sa a fost descoperita pentru prima oara in aplicatiile beta.

WhatsApp – noua functie asteptata de toata lumea

WhatsApp testeaza aceasta noua functie de multa vreme si pare pregatita sa o lanseze public, existenta sa in versiunea beta a WhatsApp Web confirmand asta. Puteti vedea in imaginea de mai jos ceea ce afiseaza WhatsApp Web pentru utilizatorii care doresc sa foloseasca functia Recall pentru mesajele trimise prin WhatsApp, deci este clar ca ea a trecut deja peste perioada initiala de testare beta.

WhatsApp nu a confirmat in vreun fel integrarea acestei functii, insa daca o va implementa, va avea un avantaj serios in fata Facebook Messenger, a iMessage, sau a altor aplicatii competitoare. In momentul de fata niciuna dintre aplicatiile serviciilor mentionate anterior nu permite retragerea mesajelor trimise deja catre persoanele cu care purtam conversatii, dar poate ca WhatsApp va schimba totul din 2017.

WhatsApp va permite retragerea mesajelor trimise la maxim 5 minute dupa ce au fost trimise, un cronometru afisat in aplicatie spunandu-ne daca inca mai putem folosi functia. Dupa trecerea acelei perioade de 5 minute, WhatsApp nu ne va mai permite sa retragem mesajele trimise deja, asa ca va trebui sa va folositi de ea in timp util, altfel nu vom mai avea posibilitatea de a mai retrage mesajele deja trimise.

whatsapp functie lume recall

3 COMENTARII