Prima Pagina Nokia Nokia 8 – Primele Imagini cu o Unitate Reala

Nokia 8 – Primele Imagini cu o Unitate Reala

Nokia 8 apare in primele imagini unde o unitate reala este fotografiata in ceea ce pare a fi fabrica unui partener al companiei HMD Global.

Nokia 8 este viitorul smartphone premium pe care compania finlandeza HMD Global il va lansa pe pietele globale sub brand-ul celor de la Nokia, ei cumparand drepturile de utilizare pentru cativa ani. Nokia 8 a fost prezentat in cateva imagini de presa zilele trecute, insa astazi a venit momentul sa vedem si ceea ce par a fi primele imagini cu o unitate reala, fara componente in interior, pozele fiind facute, probabil intr-o fabrica partenera a HMD.

Nokia 8 are prezentata doar design-ul pentru carcasa in aceste imagini, o unitate prototip fiind cel mai probabil pozata, ea avand o culoare care nu ar urma sa fie oferita. Vorbim despre un fel de auriu pentru carcasa Nokia 8, insa HMD intentioneaza sa foloseasca alte culori in toamna, dar chiar si asa putem vedea noua camera duala verticala pe care smartphone-ul o va avea chiar in centrul acestei carcase.

Nokia 8 nu va avea un design foarte complicat si l-am vazut deja intr-o serie de imagini de presa aparute zilele trecute, ceea ce ne este prezentat acum aratand exact la fel. Design-ul carcasei Nokia 8 seamana intr-o anumita masura cu cele folosite in trecut de catre compania Nokia, aluminiul urmand a fi utilizat pentru carcasa, materialul fiind foarte popular in randul smartphone-urilor premium.

Nokia 8 – primele imagini cu o unitate reala

Nokia 8 nu va renunta nici la portul audio de 3.5mm pe care compania Apple si alti producatori l-au eliminat din smartphone-uri, el fiind in continuare prezent in acest dispozitiv. Pe carcasa putem vedea deasemenea branding-ul Nokia care este folosit pentru toate smartphone-urile HMD Global, deci Nokia 8 va fi usor de recunoscut de catre utilizatorii care vor intentiona sa cumpere terminale din serie.

Nokia 8 are deasemenea prezentata pozitionarea butoanelor de volum si a celui Power, design-urile smartphone-urilor incepand sa semene foarte mult intre ele de la o vreme. Din pacate Nokia 8 nu va avea si un ecran care sa acopere intregul panou frontal al carcasei, aceasta caracteristica nefiind prezenta, chiar daca imaginile de mai jos nu arata in vreun moment panou frontal, stim deja ca acest lucru nu va fi oferit.

Nokia 8 nu are o data ofiiala de lansare anuntata de catre compania HMD Global, dar din diverse zvonuri stim deja ca va aparea pe piata pe 31 iulie si va avea performante impresionante. Nokia 8 concura direct cu iPhone 8 si Samsung Galaxy S8 pentru atentia clientilor, el urmand a fi pus in vanzare la un pret de aproximativ 600 de euro, mai mic si decat cel al celor pentru seria iPhone 7.

Nokia 8 Imagini Unitate Reala

Nokia 8 Imagini Unitate Reala 1

Nokia 8 Imagini Unitate Reala 2

 • EuGeorge

  ma indoiesc ca vor supravietui mult timp cu produsele astea de duzina. Nokia demult nu mai inseamna nimic in industria smartphone. E doar o chinezarie printre altele zeci

 • iullian

  Pare urâțel. Cel puțin spatele. Oricum la noi in țara o sa facă furori doar pentru culoarea aurie. Trebuie sa schimbe pitipoancele și cocalarii telefonul.

 • creed

  Urâțel ?!!! Este urât dea binelea !

 • Filip

  Urat ca dracu

 • amfetamin

  N-au nici o șansa dacă va arăta așa gros și cu spatele ăla bombat. E urât cu spume.

 • George 89

  Ce urat e pe auriu, mult mai bine pe albastru

 • Srb Srb

  Spatele e un fel de samsung note 8
  Clar nu se va vinde

 • Florin Gabriel Haja

  Cocalarii și pițipoancele au iPhone 7 (sau 6) gold. A mai apărut vreun iPhone după 7?

 • Stilumeu 2peu

  Urat e saracu..sa jurat masa pe el fals

 • Stilumeu 2peu

  E vopsit cu oja?jajaj ce gluma de tel