iOS 11 Apple Maps afiseaza Informatii despre Trafic

iOS 11 beta 4 aduce o imbunatatire semnificativa pentru Apple Maps, compania Apple activand intr-un final informatiile despre trafic si in tara noastra. In imaginile de mai jos puteti vedea cum arata informatiile despre trafic pentru Apple Maps, cei de la Apple oferind practic tot ceea ce Google Maps ofera de ani si ani de zile pentru utilizatori, in SUA acest sistem fiind disponibil de mai bine de un an.

iOS 11 afiseaza informatiile despre trafic in Romania in marile orase, dar si in alte cateva mai mici, asa ca va trebui sa verificati totul in functie de locatia in care va aflati. In Bucuresti sunt vizibile cel mai bine informatiile despre trafic pentru ca exista si cele mai multe strazi blocate, iar Apple Maps din iOS 11 va va spune pe care dintre ele sa le evitati pentru a nu pierde timp inutil in masina cand va deplasati.

Informatiile despre trafic pe care le afiseaza Apple Maps pot fi utile si cand programati deplasari, iOS  11 putandu-va ajuta sa evitati zonele aglomerate, sau orele aglomerate. Aplicatia Apple maps permite activarea informatiilor despre trafic prin accesarea meniului din care puteti alege sa vedeti hartile standard, sau cele hibrid, insa trebuie sa aveti si optiunea de Trafic activata pentru GPS-ul din iDevice-uri.

iOS 11 beta 4 aduce aceste schimbari pentru toate iPhone, iPad si iPod Touch-urile compatibile, iar voi le puteti vedea chiar de acum.

Thanks to M.M.

iOS 11 trafic Apple Maps

iOS 11 trafic Apple Maps 1