Find My iPhone a Salvat Viata unui Barbat cazut intr-o Pestera

7

Find My iPhone continua sa se dovedeasca a fi extrem de util, iar recent a salvat viata unui barbat care a cazut intr-o pestera destul de adanca. Barbatul a vazut pestera intr-un documentar al BBC si a incercat sa ajunga in ea, insa a cazut de la aproximativ 20 de metri inaltime in interiorul ei si a suferit o puternica lovitura la cap, insa chiar si asa a reusit sa apeleze serviciile de urgenta pentru a pe chema in ajutor.

Barbatul nu stia exact unde se afla dupa ce a cazut in interiorul acelei pesteri, asa ca aplicatia Find My iPhone a fost utilizata pentru a descoperi locatia GPS a barbatului. Angajatii serviciilor de urgenta au laudat sistemul celor de la Apple pentru faptul ca au reusit sa localizeze cu foarte mare exactitate locatia barbatului, Find My iPhone dovedindu-se a fi extrem de util si in multe alte situatii, asa ca nu vorbim despre o premiera.

Find My iPhone este foarte util pentru a descoperi un iPhone sau o tableta iPad care au fost pierdute, ori furate, multa lume folosindu-se de acest sistem. Cei de la Apple il imbunatatesc in mod constant, asa ca Find My iPhone se poate dovedi a fi singura solutie pentru a recupera un iDevice, sau chiar pentru a salva viata unei persoane, dar asta numai daca Apple Maps stiu suficient de bine zona in care ne aflam.

Find My iPhone nu este activat automat in iPhone, sau iPad, daca nu avem un Apple ID cu care sa ne logam in iCloud, asa ca ar fi bine sa va folositi de el.

“A missing climber searching for a cave featured on the BBC has been called “a very lucky boy” after he was found using the “Find My Friends” iPhone app. The clever rescuers used Apple App ‘Find My Friends’, which users GPS to pinpoint the location of your friends mobile, to find him.”

find my iphone salvat viata barbat pestera