Apple – HDR este marea Surpriza de Anul Acesta

Apple pregateste o foarte mare surpriza pentru multi dintre utilizatorii care asteapta Apple TV 5 anul acesta, noul produs urmand a avea functii la care multi fani sperau inca din 2015. Mai exact, compania Apple va oferi in sfarsit suport in Apple TV 5 pentru redarea de clipuri video 4K, insa marea surpriza pregatita de catre americani este oferirea de suport pentru redarea de clipuri video HDR.

Apple s-a ferit pana acum sa implementeze in Apple TV optiunea de a reda continut video in format 4K, insa o va face si va adauga “la pachet” inclusiv suportul pentru HDR. Se pare ca unii jurnalisti americani au avut deja ocazia de a vedea demonstratii ale Apple TV 5 care afiseaza filme in format HDR, iar unii dintre ei au ramas extrem de placut impresionati de ceea ce au realizat cei de la Apple.

Apple – HDR este marea surpriza de anul acesta

https://twitter.com/reneritchie/status/902567423517143046

Apple va pune foarte mare accent pe acest tip de clipuri video, iar in imaginea de mai jos puteti vedea diferenta dintre filmele standar si cele HDR, pe televizoarele care au suport pentru ele. In esenta, vorbim despre o imbunatatire dramatica pentru calitatea filmelor redate pe televizoarele cu suport HDR, iar Apple TV 5 ar urma sa permita redarea fara probleme, cu continut probabil disponibil si in iTunes Store.

Apple surpriza HDR

Apple nu a pus foarte mare accent pe HDR cand a implementat functia pentru poze, insa in cazul filmelor vorbim despre un salt tehnologic mult mai mare, asa ca Apple il va pune in prim-plan. Apple TV 5 urmeaza sa fie prezentat de catre compania Apple in data de 12 septembrie impreuna cu iPhone 8, asa ca atunci vom afla si mai multe despre ceea ce are pregatit compania americana pentru noi.

6 COMENTARII

  1. Superb, dupa cum spuneam, Samsung a venit doar cu S8 si cam atat…note 8 este o mizerie mare si probabil nu vor vinde nici 10 mil de bucati pt ca acuma vine LG v30 si pixel 2 xl

  2. Mai schimba placa. A ramas pe repeat 🙂
    Trebuie sa vina si apple cu ceva nou pe partea de video. Sa vedem cum va fi in viitor deoarece viitorul suna bine 😉

  3. Mocofanul are tv cu hdr pe eticheta … pișilips 4k la 500€ … kodi si jbl …. Ireal cat de mocofani pot fi cacandroizii !!!