Apple – HDR este marea Surpriza de Anul Acesta

Apple pregateste o foarte mare surpriza pentru multi dintre utilizatorii care asteapta Apple TV 5 anul acesta, noul produs urmand a avea functii la care multi fani sperau inca din 2015. Mai exact, compania Apple va oferi in sfarsit suport in Apple TV 5 pentru redarea de clipuri video 4K, insa marea surpriza pregatita de catre americani este oferirea de suport pentru redarea de clipuri video HDR.

Apple s-a ferit pana acum sa implementeze in Apple TV optiunea de a reda continut video in format 4K, insa o va face si va adauga „la pachet” inclusiv suportul pentru HDR. Se pare ca unii jurnalisti americani au avut deja ocazia de a vedea demonstratii ale Apple TV 5 care afiseaza filme in format HDR, iar unii dintre ei au ramas extrem de placut impresionati de ceea ce au realizat cei de la Apple.

Apple – HDR este marea surpriza de anul acesta

https://twitter.com/reneritchie/status/902567423517143046

Apple va pune foarte mare accent pe acest tip de clipuri video, iar in imaginea de mai jos puteti vedea diferenta dintre filmele standar si cele HDR, pe televizoarele care au suport pentru ele. In esenta, vorbim despre o imbunatatire dramatica pentru calitatea filmelor redate pe televizoarele cu suport HDR, iar Apple TV 5 ar urma sa permita redarea fara probleme, cu continut probabil disponibil si in iTunes Store.

Apple surpriza HDR

Apple nu a pus foarte mare accent pe HDR cand a implementat functia pentru poze, insa in cazul filmelor vorbim despre un salt tehnologic mult mai mare, asa ca Apple il va pune in prim-plan. Apple TV 5 urmeaza sa fie prezentat de catre compania Apple in data de 12 septembrie impreuna cu iPhone 8, asa ca atunci vom afla si mai multe despre ceea ce are pregatit compania americana pentru noi.

Articolul precedentiPhone 8 – Asa Arata noul Dock si Bara de Functii
Articolul următorRollerCoaster Tycoon® 3 este disponibil la Reducere
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.