iOS 11 – Pe ce iPhone si iPad il Poti Instala

iOS 11 are iPhone si iPad compatibile pentru instalare listate de catre compania Apple chiar pe website-ul sau, iar in acest articol puteti afla informatiile.

iOS 11 poate fi instalat pe unele iPhone si iPad pe care compania Apple le-a vandut si inca le vinde, insa dupa cum sunteti deja obisnuiti, noua versiune a sistemului de operare elimina compatibilitatea cu alte modele. Vorbim aici despre modele vechi ale iPhone si iPad care au procesoare de 32 biti si pe care iOS 11 nu va rula deoarece Apple a eliminat complet suportul pentru ele pentru a se concentra pe cele cu procesoare de 64 biti.

iOS 11 va fi in total compatibil cu 19 modele ale iPhone si iPad pe care compania Apple inca le mai vinde, deci vorbim despre un suport extins oferit de catre americani. Vorbim aici inclusiv despre suport pentru iPod Touch 6G, ultimul model lansat de catre cei de la Apple, iOS 11 urmand a fi ultima versiune care este oferita pentru acest produs, pentru ca incepand cu iOS 12 suportul va fi retras.

iOS 11 va putea fi instalat pe toate aceste modele de iPhone si iPad chiar din momentul in care actualizarea va fi disponibila prin intermediul sistemului Software Update, sau prin iTunes. Atunci veti putea instala imediat actualizarea pentru iOS 11 pe iPhone, iPad si iPod Touch compatibile cu ea, deci va trebui sa aveti doar rabdare si o conexiune de internet suficient de buna pentru a face descarcarea.

iOS 11 – pe ce iPhone si iPad il poti instala

iOS 11 este compatibil cu urmatoarele iPhone si iPad :

  1. iPhone 7
  2. iPhone 7 Plus
  3. iPhone 6s
  4. iPhone 6s Plus
  5. iPhone 6
  6. iPhone 6 Plus
  7. iPhone SE
  8. iPhone 5s
  9. 12.9-inch iPad Pro 2nd generation
  10. 12.9-inch iPad Pro 1st generation
  11. 10.5-inch iPad Pro
  12. 9.7-inch iPad Pro
  13. iPad Air 2
  14. iPad Air
  15. iPad 5th generation
  16. iPad mini 4
  17. iPad mini 3
  18. iPad mini 2
  19. iPod touch 6th generation

iOS 11 se lanseaza in aceasta seara de catre compania Apple, iPhone, iPad si iPod Touch-urile urmand a avea actualizarea disponibila spre seara. Mai exact, v-am spus ca intre orele 18:00 – 20:00 ar trebui sa putem instala iOS 11 pe iPhone, iPad si iPod Touch compatibile, insa totul depinde de ceea ce va dori sa faca Apple pentru a nu-si aglomera serverele si a genera o experienta proasta de update.

iOS 11 NU va fi afisat ca update pe acele iPhone, iPad si iPod Touch care NU sunt compatibile cu el, asa ca nu va ganditi ca il veti vedea acolo, deoarece nu exista ipsw-uri create pentru ele. Acestea fiind spuse, acum stiti si care sunt iPhone si iPad compatibile cu iOS 11, asa ca nu va ramane decat sa asteptati seara si sa fiti atenti la iDevice.ro pentru a fi notificati cand puteti instala iOS 11.

iOS 11 iPhone iPad Instala

4 COMENTARII

  1. serios? practic este hardware de 5s in mare
    f interesant…deja Apple arata inca 1data ca ofera utilizatorilor produse si OS pt 3-4 ani daca doresti