iOS 11 – Jocuri si Aplicatii cu Realitate Augmentata

iOS 11 are de azi noi jocuri si aplicatii pentru realitate augmentata, compania Apple aproband primele titluri in magazinul de aplicatii AppStore.

iOS 11 a fost lansat aseara de catre compania Apple si in AppStore exista deja un numar relativ modic de jocuri si aplicatii care implementeaza noile functii de realitate augmentata. iOS 11 aduce ARKit cu suport extins pentru realitate augmentata, compania Apple oferind posibilitatea de a beneficia de aceasta fucntionalitate pe iPhone si iPad incepand de ieri, experienta de utilizare fiind foarte interesanta.

iOS 11 are in realitatea augmentata promovata una dintre principalele functii de care utilizatorii se pot bucura, insa ea depinde si de implementarea in diverse aplicatii si jocuri. Deocamdata unii dintre dezvoltatorii de aplicatii pentru AppStore au lansat unele titluri speciale pentru iOS 11 si ARKit, insa numarul acestora va creste substantial in urmatoarele saptamani, pe masura ce mai multi dezvoltatori isi vor face curaj sa lanseze aplicatii.

iOS 11 ofera realitatea augmentata pe toate iDevice-urile care sunt compatibile cu aceasta versiune a sistemului de operare, deci nu conteaza ce fel de terminal aveti disponibil. In aceasta idee, compania Apple aduce realitatea augmentata pe sute de milioane de telefoane si tablete incepand cu iOS 11 si ramane doar ca dezvoltatorii sa devina extrem de creativi cu functiile pe care ni le ofera pentru ARKit.

iOS 11 – jocuri si aplicatii cu realitate augmentata

iOS 11 Jocuri Aplicatii Realitate Augmentata

iOS 11 are urmatoarele jocuri si aplicatii pentru realitate augmentata promovate de catre compania Apple in AppStore pentru iPhone si iPad.

Jocuri pentru iOS 11 cu realitate augmentata

Aplicatii pentru iOS 11 cu realitate augmentata

iOS 11 afiseaza in AppStore pe iPhone si iPad inca alte cateva titluri pe care ar fi bine sa le vedeti