BlackBerry Motion Impresioneaza in Primul VIDEO

Blackberry Motion impresioneaza in prima prezentare video detaliata si ne arata ca Blackberry inca mai poate dezvolta un telefoon mobil care sa aiba succes.

BlackBerry Motion, telefonul despre care v-am spus zilele trecute ca ar putea fi un concurent serios pentru iPhone 8, apare astazi intr-un prim clip video de prezentare si impresioneaza. Vorbim despre un clip video realizat de catre cei de la Blackberry pentru a promova noul telefon, BlackBerry Motion fiind prezentat in detaliu din toate unghiurilor, dar si in timpul folosirii pentru a ne arata noul design si unele functii.

BlackBerry Motion nu are un design la fel de elegant precum cel al iPhone X, insa asta nu inseamna ca telefonul in sine nu trebuie avut in vedere de catre consumatori. BlackBerry Motion este o tentativa a celor de la Blackberry de a arata lumii ca ei inca sunt prezenti pe piata si inca dezvolta telefoane mobile demne de a fi luate in seama si cred ca fac o treaba foarte buna in a arata ca inca pot fi concurenti seriosi.

BlackBerry Motion a fost prezentat oficial duminica trecuta de catre companie, telefonul ruland sistemul de operare Android si avand functii specifice pentru aceasta platforma. BlackBerry Motion are, in aceasta idee, un chip Qualcomm Snapdragon 625 integrat, el fiind net inferior chip-ului A11 Bionic din iPhone X, iar desi Blackberry avea optiuni din acest punct de vedere, a ales sa foloseasca un procesor foarte slab.

BlackBerry Motion impresioneaza in prima prezentare video detaliata

BlackBerry Motion are o carcasa “texturata”, care este impartita in doua bucati, la fel precum se intampla si in cazul Google Pixel 2, dar o carcasa din sticla ar fi fost mai eleganta. BlackBerry Motion are deasemenea un ecran cu diagonala de 5.5 inch si rezolutie 1080p, la fel ca iPhone 8 Plus, o baterie de 4000 mAh fiind integrata de catre compania Blackberry, aceasta fiind siperioara celi din telefonul Apple.

BlackBerry Motion are deasemenea un cititor de amprente, un port audio de 3.5mm, un port USB-C, dar si functii de securitate specifice companiei Blackberry. Cei de la Blackberry s-au facut cunoscuti multumita telefoanelor extrem de bine securizate, insa lumea a ales intr-un final telefoanele cu functii utile in detrimentul securitatii, iar BlackBerry Motion este o noua tentativa de a recuceri unii clienti pierduti.

BlackBerry Motion este deja disponibil pentru precomanda in Orientul Mijlociu, unde probabil compania canadiana inca mai are destul de multi fani in momentul de fata. BlackBerry Motion va fi lansat si in Europa la un moment dat la preturi ale caror valoare s-ar putea apropia de 400 de dolari, sau euro, insa deocamdata nu exista detalii clare cu privire la planurile companiei Blackberry, desi ele vor fi anuntate curand.