iOS 11 are un Bug Extrem de Periculos

iOS 11 are un bug extrem de periculos pentru iPhone despre care compania Apple stie si pe care cel mai probabil il va rezolva intr-o versiune urmatoare a iOS.

iOS 11 are un bug extrem de periculos pentru telefoanele iPhone, acesta permitand accesarea pozelor din telefoanele noastre chiar si atunci cand telefoanele sunt blocate, iar asta in situatia in care in mod normal un telefon blocat nu ar trebui sa ne ofere acces la datele din telefoane.

iOS 11 are totusi o problema cand vine vorba despre protejarea datelor din iPhone, astfel a o persoana suficient de motivata ar putea obtine acces la pozele din telefoanele noastre chiar daca ele sunt blocate cu un cod de acces, clipul video de mai jos demonstrand totul.

iOS 11 nu ofera acces foarte usor la aceste poze in momentul in care este blocat cu un cod de acces, insa o persoana care chiar vrea sa obtina acces la aceste informatii va urma pasii pe care ii vedeti acolo si va obtine acces la ele, dar desigur doar daca are telefonul vostru fizic in mana.

iOS 11 are aceasta problema raportata la compania Apple de catre cel care a descoperit-o si ea va fi cu siguranta rezolvata intr-o actualizare viitoare, insa nu stiu cum se testeaza unii sistemul de operare pentru a descoperi problemele de acest gen pe care el le are.

1 COMENTARIU