Nokia 9 – Noul Design Dezvaluit intr-o Imagine

Nokia 9 are noul design dezvaluit intr-o imagine care a aparut in cursul noptii trecute pe internet, ea dezvaluind schimbarea pregatita de catre HMD Global.

Nokia 9 are noul design dezvaluit intr-o noua imagine care a aparut in cursul noptii trecute pe internet, ea aratandu-ne cam ce fel de schimbare vrea sa faca HMD Global pentru seria de telefoane. Dupa cum probabil stiti deja, noul telefon al finlandezilor este gandit pentru a concura cu iPhone 8, sau poate chiar iPhone X, el avand o serie de caracteristici menite sa-l puna si in atentia celor care cauta un smartphone Android premium.

Nokia 9 ne arata in aceasta imagine ca va avea o camera duala si un cititor de amprente integrat in carcasa, compania HMD Global fiind foarte hotarata sa ofere caracteristici de top in telefon. Vorbim despre o carcasa care pare a fi fabricata din plastic, nu dintr-un material premium, iar asta sugereaza faptul ca telefonul nu ar fi un telefon chiar atat de scump, la fel ca si modelele anterioare lansate de finlandezi.

Nokia 9 design imagine

Nokia 9 va dori sa se lupte cu telefoanele Android premium, sau cu iPhone 8 si iPhone X, iar componentele folosite in telefon ar putea fi de ultima generatie, exceptand cele pentru design. Intr-un an in care carcasele din sticla par sa domine telefoanele premium, cei de la HMD Global par sa fie de parere ca noul telefon se poate “descurca” foarte bine cu o carcasa din plastic, dar daca pretul va fi mic, putini se vor plange.

Nokia 9 are noul design dezvaluit intr-o recenta imagine

Nokia 9 va avea, cel mai probabil, un ecran AMOLED cu diagonala de 5.5 inch si rezolutie de 2560 x 1440 pixeli, un aspect ratio de 18:9 fiind folosit de catre cei de la HMD Global. Android 8 Ore ar trebui sa fie sistemul de operare pe care telefonul ar urma sa il ruleze, aceasta fiind cea mai recenta versiune lansata de catre Google, deci daca ar veni fara el, ar fi o imensa dezamagire pentru multi dintre clientii companiei.

Nokia 9 ar putea fi lansat deasemenea si fara un port audio de 3.5mm, dar cu un port USB-C, insa aici deocamdata nu exista confirmari fara dubiu ale planurilor HMD. Pe de alta parte, noul telefon va fi vandut la un pret destul de decent, adica de aproximativ 750 de euro in momentul in care va fi lansat, asa ca va fi accesibil pentru foarte multi dintre clientii dornici sa cumpere un smartphone potent.

Nokia 9 cu un pret de vanzare de 750 de euro ar trebui sa aiba si foarte multe caracteristici importante pentru a putea concura serios cu telefoanele care sunt vandute la acelasi pret. Aici vorbim despre iPhone 8, iPhone 8 Plus, Google Pixel 2, Samsung Galaxy S8, sau Huawei Mate 10, asa ca va exista concurenta foarte mari, deci specificatiile ar trebui sa fie pe masura asteptarilor clientilor globali ai telefonului.