iPhone 8 Plus UMILESTE Google Pixel 2 in Performante

iPhone 8 Plus reuseste in sfarsit sa umileasca Google Pixel 2 in performante, un nou test aratand ca puterea de procesare conteaza in sfarsit la ceva.

iPhone 8 Plus umileste in sfarsit Google Pixel 2 in performante intr-un test care ne arata ca exista totusi sperante pentru telefoanele companiei Apple, desi ele raman in continuare destul de mici. In clipul video de mai jos veti vedea ca puterea bruta de procesare a telefonului celor de la Apple isi arata utilitatea cand vine vorba despre editarea si exportarea de clipuri video, ceva la care telefonul nu are egal, deocamdata.

Dimineata am vazut un alt test de performante care ne arata o situatie complet diferita, acolo telefoanele fiind tinute in loc de administrarea ineficienta a RAM-ului disponibil pentru ele. In aceasta situatie nu am vazut ceva diferit, dar telefonul celor de la Apple a reusit totusi sa termine testul cu peste 2 minute mai repede decat competitorul sau, asa cum am vazut in trecut cu iPhone 7 Plus, care-si umilea concurenta.

iPhone 8 Plus UMILESTE Google Pixel 2 in performante

Sa nu ne mintim, iPhone 8 Plus are in continuare probleme mari cu administrarea aplicatiilor deschise in fundal, iar asta nu se va schimba prea curand, dar macar are putere de procesare mare. Google Pixel 2 a fost egalul telefonului Apple pana a venit momentul editarii si exportarii de clipuri ideo, aici noul chip A11 BIonic aratand din nou cat de puternic este in comparatie cu cel Qualcomm Snapdragon 835.

Acest noul chip este marele atu al companiei Apple in lupta cu telefoanele Android concurente, iar acest clip video arata foarte bine la ce este el util. Din pacate mai departe de atat telefoanele nu sunt diferentiate mult in performante, fiecare fiind mai rapid la cate ceva, pentru a fi in final egale cand se compara orice altceva in afara puterii de procesare, unde Apple nu va avea prea curand vreun egal.

14 COMENTARII

  1. nu stiu daca umileste sau nu dar sunt multumit MAXIM de 8 plus cu beta 4. Sincer nu ma asteptam sa fie diferenta atat de mare intre 7 plus si 8 plus. Amazing ….

  2. cat hate este aici… eu am avut iphone 6 ani la rand si acum am trecut pe s8.
    pot spune ca un iphone fara jailbrake este un telefon banal. IOS limitat, Android buggy. Ideea este ca desi calitatea la iphone este mai buna, interesul companiei in cererile consumatorilor este 0, de aceea pierde tot respectul meu. Iphone X este hidos, exact ca si pixel 2 cel mic… fiecare cu probleme lui…