Samsung vrea sa Copieze un nou Produs Apple

Samsung vrea sa copieze un nou produs al companiei Apple care abia a fost anuntat, dar inca nu a fost lansat, coreenii grabindu-se sa-l cloneze cat mai rapid.

Samsung vrea sa copieze un nou produs al companiei Apple, care inca nu a fost lansat pe pietele globale, el fiind doar prezentat impreuna cu iPhone 8 si iPhone X acum mai bine de o luna. Vorbesc despre noul stand de incarcare AirPower, compania Apple prezentandu-l ca o alternativa pentru cei care doresc sa-si incarce multiple produse simultan, adica un iPhone, un Apple Watch si carcasa pentru castile AirPods.

Samsung vrea sa creeze ceva similiar care sa fie capabil sa incarce simultan un smartphone si un smartwatch, un brevet de inventie inregistrat coreenilor dezvaluind intentiile cu privire la produs. Practic, Samsung vrea sa copieze ideea de AirPower intr-un produs propriu, insa desigur ca are nevoie si de celelalte functii pe care Apple le-a pregatit pentru pad-ul sau de incarcare wireless, extrem de interesant.

Produsul coreenilor ar fi capabil sa ofere incarcare prin inductie, sau rezonanta magnetica, toate produsele care sunt compatibile cu standardul Qi urmand a functiona cu el. Alte detalii separat de ceea ce se vede in imaginea de mai jos nu exista, compania Samsung dorind doar sa nu ramana in urma celor din Cupertino, asa ca va incerca cu siguranta sa-si dezvolte pad-ul de incarcare pana in 2018.

“The power transmitting unit may include two induction coils in the magnetic induction method and a resonance coil in the magnetic resonance method. The first and second induction coils are intended to wirelessly supply power to the electronic device to be charged by the magnetic induction method, and the resonance coil is intended to wirelessly supply power to the electronic device to be charged by the magnetic resonance method.”

Stim deja ca in Coreea de Sud exista prea putina intentie de a inova cu adevarat si ca cei din Cupertino sunt mai mereu copiati, deci nu ar trebui sa ne uimeasca atunci cand se intampla asta. Nici cu AirPower nu va fi o situatie diferita, astfel ca in prima parte a anului 2018 cred ca vom vedea acest dispozitiv anuntat oficial, iar atunci toata lumea va vedea din nou ce inseamna sa fii incapabil sa creezi ceva.

Samsung apple airpower 1