Samsung Galaxy S9 – Functia la care iPhone X Viseaza

Samsung Galaxy S9 va avea o functie la care fanii iPhone X doar viseaza, pentru ca Apple nu a putut sa o integreze in propriul smartphone premium.

Samsung Galaxy S9 urmeaza sa aiba o functie la care iPhone X nu a avut acces, dar la care unii dintre fanii companiei Apple inca viseaza, deoarece ea ar putea fi cu mult mai utila decat Touch ID. Samsung nu a putut sa o implementeze anul trecut in Samsung Galaxy S8 pentru clientii sai, ea fiind in proces de dezvoltare in momentul de fata chiar si pentru Samsung Galaxy Note 8, asa ca vorbim despre ceva foarte important.

Samsung Galaxy S9 ar urma sa aiba un cititor de amprente integrat in ecran, un nou brevet de inventie dezvaluind schimbarea pe care coreenii intentioneaza sa o ofere. Compania Apple nu a fost capabila sa ofere asa ceva in iPhone X, insa iata ca in noul telefon al celor din Coreea de Sud ar trebui sa vedem aceasta functionalitate care nu este doar utila, ci ar putea fi chiar superioara celei oferite de Face ID.

Ideea de a implementa acest cititor de amprente in ecranul noului smartphone a venit dupa ce modelele lansate anul aceste au fost aspru criticate de catre clienti. Acest lucru s-a intamplat pentru ca a integra un cititor de amprente in carcasa telefoanelor este o idee proasta, care strica experienta de utilizare, Apple intelegand asta si evitand sa faca aceasta schimbare in iPhone X, alegand sa ofere Face ID.

Samsung Galaxy S9 – functia la care iPhone X doar viseaza

Samsung Galaxy S9 functia iPhone X

Brevetul de inventie care descrie aceasta posibila noua functie pentru Samsung Galaxy S9 a fost depus pentru inregistrare la autoritatile din Coreea de Sud cu putin timp in urma. Vorbim despre un cititor de amprente care nu doar ca ar functiona bine dupa ce este plasat sub ecran, ci ar fi si mult mai rapid decat implementarile pe care le-am vazut in vara anului trecut, acelea facand deblocarea foarte incet.

Un chip Snapdragon 845 va face parte din noul smartphone, iar el va avea cu siguranta suport integrat pentru un cititor de amprente plasat sub ecran, Qualcomm dezvoltand o solutie similara. Samsung nu intentioneaza sa faca schimbari majore pentru design-ul Galaxy S9, asa ca noile functii vor face diferenta in raport cu alte modele de telefoane Android de pe piata, deci un cititor de amprente sub ecran ar fi o schimbare majora.

Samsung Galaxy S9 functia iPhone X

Este de asteptat ca noile modele de smartphone-uri din seria S9 sa aiba ecrane de aceeasi diagonala precum cele din seria S8, iar design-ul sa nu fie schimbat din vreun punct de vedere. O schimbare majora ar putea fi totusi pentru cantitatea de memorie RAM, aceasta putand creste la 6 GB in ambele modele, asa ca experienta de utilizare a telefoanelor ar trebui sa fie cu mult mai buna decat acum.