iOS 11.2 Beta 1 – Noutati Descoperite pe iPhone

iOS 11.2 Beta 1 are noutatile pentru iPhone si iPad dezvaluite multumita celor care au avut ocazia de a analiza sistemul de operare pentru iDevice-uri.

iOS 11.2 Beta 1 a fost lansat aseara de catre compania Apple pentru iPhone si iPad, noua versiune a sistemului de operare venind ca o surpriza pentru toti cei care urmaresc evolutia iOS. Compania Apple inca nu a lansat iOS 11.1 pentru utilizatorii sai, dar ofera acum iOS 11.2 Beta 1 pentru dezvoltatorii de aplicatii, deci situatia este una indeita pentru cei din Cupertino, dar trebui sa ne obisnuim si cu asta.

iOS 11.2 Beta 1 aduce foarte multe schimbari interne pentru iPhone si iPad, adica irezolvarile unor buguri descoperite in versiunile anterioare ale sistemului de operare, dar si schimbari de functionalitate. Cam toate schimbarile sunt facute pentru functii minore pe care unii le folosesc des, sau pe care altii nu le folosesc vreodata, insa este bine sa stiti ce fel de modificari veti vedea in momentul in care faceti instalarea.

iOS 11.2 Beta 1, exact precum unele versiuni anterioare beta oferite de catre Apple, nu a fost gandita pentru a aduce functii majore vizibile pentru noi, ci in principal imbunatatiri ale functiilor existente. Compania Apple a gandit iOS 11.2 Beta 1 pentru lansarea HomePod, nu pentru a aduce functii majore pentru iPhone sau iPad, asa ca trebuie sa privim aceasta actualizare exact in acest mod, nu precum ceva revolutionar pentru iOS.