iPhone X – Autonomie mai Slaba ca Google Pixel 2

iPhone X are autononomia bateriei mai slaba decat Google Pixel 2, iPhone 8 Plus sau HTC U11, dar mai buna decat cea a iPhone 8, Samsung Galaxy S8, sau Note 8.

iPhone X are autonomia comparata cu cea a multor smartphone-uri premium disponibile pe piata, si din pacate vedem o mica dezamagire de la noul telefon al companiei Apple. iPhone X are o baterie de 2816 mAh implementata de catre cei din Cupertino, insa in ciuda capacitatii mari, se pare ca telefonul consuma destul de multa energie, astfel ca rezultatele sale sunt mai proaste decat cele ale unui test anterior.

iPhone X intrecea Galaxy Note 8 in autonomia bateriei intr-un test anterior, situatia pastrandu-se si acum, insa el pierde in fata iPhone 8 Plus, desi in cel anterior il intrecuse. iPhone X are o baterie cu doar 30 de mAh mai mare decat cea a iPhone 8 Plus, insa autonomia pare sa fie cu 2 ore mai mica in acest test, diferenta fiind uriasa, iar conditiile de testare sunt cele care fac diferenta dintre aceste doua rezultate importante.

iPhone X are autonomie cu o ora mai slaba decat cea a LG V30, dar si cu aproape 30 de minute mai slaba decat cea a iPhone 7 Plus, care ar trebui teoretic sa ii fie inferior, conform compainei Apple. Realitatea este ca nu se intampla asta, iar nici macar HTC U11 nu este intrecut de catre iPhone X, Google Pixel 2 fiindu-i superior cu doar 16 minute, deci suficient pentru a efectua cateva apeluri de urgenta atunci cand avem cu adevarat nevoie.

iPhone X are autonomie mai slaba ca Google Pixel 2

iPhone X autonomie baterie iPhone 8

iPhone X are autonomie cu doar 4 minute mai buna decat cea a iPhone 8, diferenta dintre cele doua telefoane fiind infima, in ciuda faptului ca primul are o baterie cu 800 mAh mai mare. Macar intre iPhone 8 si iPhone 8 Plus avem o diferenta de 2 ore in autonomia bateriei in baza diferentei in capacitate, insa in cazul iPhone X nu se respecta aceeasi diferenta, iar aici pot fi puse foarte multe intrebari.

iPhone X are autonomie mai buna si decat Samsung Galaxy S8 Plus, aici diferenta fiind de 41 de minute, suficient de mare incat sa conteze cand vine vorba despre cumpararea celor doua telefoane mobile. Fata de iPhone 7, iPhone X are o autonomie cu o ora mai buna, ea fiind comparabila cu cea pe care o ofera iPhone 8, nu iPhone 8 Plus, asa cum facea compania Apple comparatii pe website-ul sau.

iPhone X, in utilizarea mea de pana acum, nu se apropie de autonomia prezenta aici, ci de una de aproximativ 7 ore de utilizare, combinand cam toate tipurile de folosire, mai putin jocuri. Ca sa fiu complet sincer, trecand de la iPhone 7 Plus la iPhone X, sesizez ca exista diferente mari in ceea ce priveste autonomia, si nu in bine, dar ma voi convinge mai bine in zilele urmatoare de ceea ce se ofera.