Un iPhone 6 a Electrocutat Mortal o Tanara de 14 ani

iPhone 6 lasat la incarcat a electrocutat mortal o tanara in timp ce dormea, dispozitivul fiind conectat la priza folosind un cablu a carui origine nu e cunoscuta.

Un iPhone 6, sau mai bine zis cablul de incarcare folosit pentru el, a electrocutat mortal o tanara de 14 ani din Vietnam in timp ce dormea deasupra telefnului. Tanara a lasat telefonul iPhone 6 la incarcat in pat si in timpul somnului s-a rostogolit peste dispozitiv, iar din cauza faptului ca folosea un cablu rupt si lipit cu scotch, acesta a electrocutat-o fatal.

Tanara a fost gasita de catre parintii sai, care au mers cu ea rapid la un spital, insa din pacate doctorii nu au reusit sa o readuca la viata pentru ca, probabil, decedase cu mult timp in urma. Investigand cazul, politia a afirmat ca va analiza cablul folosit pentru incarcare in ideea de a isi da seama daca acesta este unul original al companiei Apple, sau este unul tert, cumparat de la un producator asiatic.

Puteti vedea in imaginea de mai jos cum arata acel cablu folosit pentru a incarca telefonul iPhone 6 si puteti intelege de ce exista o sansa atat de mare ca el sa omoare pe cineva. Practic, chiar daca acel cablu era contrafacut, pentru doar 10 dolari o tanara de 14 ani si-a pierdut viata pentru ca parintii sai nu i-au inlocuit cablul de incarcare, pe care la un moment dat cel mai probabil l-au vazut distrus.

Stim cu totii ca Apple nu face cabluri rezistente in cazul utilizarii indelungate, majoritatea rupandu-se la capete si ajungand in situatia in care le vedeti acum. Din pacate, pentru o suma infima, pe care acum parintii ar plati-o si de 100 de ori, o tanara si-a pierdut viata si nimic nu mai poate schimba asta, dar va poate ajuta pe voi sa nu ajungeti intr-o situatie similara.

“According to investigators, the police believe the girl had plugged her Apple device into charge and laid the iPhone 6 on her bed like she did every night. They said the teenager likely rolled onto the iPhone’s charging cable, which had tears in it and electrocuted her with the current. The charging cable is being inspected but the authorities said they are yet to determine whether it was the original Apple wire or a third-party device.”

iphone 6 electrocutat tanara