Samsung Galaxy S9. Imagini EXCLUSIVE cu Design-ul

Samsung Galaxy S9 are astazi noul design prezentat intr-o serie de imagini exclusive care ne prezinta in avans ceea ce va fi lansat in 2018 de coreeni.

Primele imagini exclusive cu Samsung Galaxy S9 si-au facut astazi aparitia pe internet, ele incercand sa ne arate noul design pe care compania coreeana il va folosi pentru telefon. Puteti vedea ca aceste imagini au fost realizate de catre un producator de carcase pentru telefoane mobile, el reusind cel mai probabil sa obtina schite alte telefonului din fabricile partenerilor coreenilor.

Imaginile acestea confirma in primul rand ceea ce stiam deja, mai exact faptul ca Samsung Galaxy S9 va avea o camera duala integrata de catre producator. Partea interesanta este ca ea ar urma sa fie verticala, ca la iPhone X, nu orizontala cum se intampla in Samsung Galaxy Note 8, aceasta fiind o surpriza majora din partea companiei Samsung pentru noi.

Samsung Galaxy S9 va avea deasemenea un cititor de amprente pozitionat sub camera duala, lucru pe care desigur ca il asteptam in eventualitatea in care camera arata asa. In actualele modele exista un cititor de amprente pozitionat in dreapta camerei duale, dar acum utilizatorii vor trebui sa il caute sub camera pentru a face deblocarea.

Samsung Galaxy S9. imagini exclusive cu nul design

Se pare ca Samsung Galaxy S9 va avea deasemenea o margine superioara ceva mai ingusta decat in actualele modele de telefoane, deci nu va exista acel decupaj din iPhone X. Desi au existat zvonuri care spuneau ca se va intampla asta, in realitate coreenii par sa gandeasca asa cum trebuie, fara sa strice design-ul telefonului pe care-l vor lansa.

Samsung Galaxy S9 este prezentat aici intr-o carcasa extrem de urata, insa telefonul va avea acelasi design ca modelul anterior, in baza a ceea ce stim pana acum. Zvonurile aparute au anuntat ca nu va fi schimbata prea mult carcasa telefonului, in timp ce ecranul va fi identic din toate punctele de vedere, asa ca nu trebuie sa ne asteptam la prea multe.

Stim totusi ca Samsung Galaxy S9 va veni cu un procesor nou, cu, poate, mai mult RAM si cu alte schimbari pentru a copia Face ID din iPhone X atat cat se poate. Per total, Samsung Galaxy S9 va avea un aspect similar cu cel al modelelor actuale si va incerca sa uimeasca prin functii software oferite de coreeni.

Samsung Galaxy S9 imagini design exclusive