Samsung Galaxy S9. Informatii EXCLUSIVE despre Camera

Samsung Galaxy S9 urmeaza sa aiba o camera noua extrem de buna implementata de catre compania coreeana, ea urmand a fi cea mai performanta dintr-un smartphone.

Informatiile despre Samsung Galaxy S9 continua sa apara intr-un ritm alert zilele acestea, noul telefon al companiei coreene parand sa intre in procesul normal de promovare inaintea prezentarii. Dupa ce am vazut zilele trecute primele imagini cu noul design si am aflat care sunt specificatiile tehnice si cand va fi prezentat prima oara, acum aflam despre camera.

Samsung Galaxy S9 urmeaza sa aiba o camera uimitoare, conform unor informatii divulgate de catre o persoana apropiata companiei pentru un cunoscut leaker. Conform acestuia, noul telefon urmeaza sa aiba o camera cu deschidere f/1.4, cea mai buna oferita vreodata intr-o camera de telefon mobil, iar asta va conta enorm pentru poze si filme.

In momentul de fata LG V30 are o camera cu deschidere f/1.6, cea mai mica oferita intr-o camera de telefon, insa Samsung Galaxy S9 se pare ca va veni cu ceva mult mai bun. Avand in vedere ca LG, o companie din Coreea de Sud si mare competitoare a celor de la Samsung, are un telefon cu o asemenea camera, va exista cu siguranta dorinta de a o depasi.

Samsung Galaxy S9. Informatii EXCLUSIVE despre Camera

Un Samsung Galaxy S9 cu o asemenea camera va detrona cu siguranta Google Pixel 2 de pe prima pozitie in topul smartphone-urilor cu cea mai buna camera. Exista desigur si dorinta de a intrece iPhone X cu functii care sa atraga intr-adevar interesul, deoaece design-ul nu mai constituie o diferenta majora si nici cititorul de amprente pozitionat stupid.

Stim deja ca in Samsung Galaxy S9 nu va exista un sistem de recunoastere faciala la fel de complex precum Face ID, insa coreenii vor lucra sa implementeze unele functii similare. Daca vor reusi, sau nu, ramane de vazut, insa din ceea ce am aflat ieri, se pare ca actualizarea de anul acesta va fi un mica, axata in principal pe hardware.

Pretul noului telefon va fi deasemenea pe masura, pentru ca aceasta camera va fi de 2 sau 3 ori mai scumpa decat cea din actualele modele. Totusi, daca Samsung Galaxy S9 va avea o camera atat de impresionanta, e posibil ca viitoarea crestere de pret sa “merite” pentru foarte multi dintre fanii care il asteapta deja.

camera Samsung Galaxy S9 noutati