Nokia 9. Noul Design Prezentat in Exclusivitate

Nokia 9 are noul design prezentat in exclusivitate inainte ca telefonul sa fie lansat in mod oficial de catre producatorul finlandez HMD Global pentru clienti.

Nokia 9 are noul design prezentat intr-o imagine exclusiva care apare mai jos si puteti vedea ceea ce vrea sa ofere compania finlandeza HMD Global pentru clientii globali. Imaginea cu Nokia 9 este furnizata de catre unul dintre producatorii de carcase pentru telefoane mobile care isi vinde marfa in Marea Britanie, ea fiind cu siguranta preluata de la un partener al celor de la HMD Global.

Nokia 9 are un design extrem de similar cu cel pe care-l are seria Samsung Galaxy S7, de exemplu, ecranul sau fiind curbat spre marginile exterioare a carcasei, asa cum fac coreenii. Desi ecranul acopera o portiune mare din carcasa si este curbat, observam totusi ca Nokia 9 are margini destul de groase in partea inferioara si superioara a panoului frontal, cam asa cum se intampla cu telefoanele din 2015.

Nokia 9 nu a fost vreodata gandit ca un telefon care sa aiba un design exceptional, ci ca un telefon care sa readuca brand-ul in atentia lumii intregi incepand cu anul 2017. Acest lucru este pe deplin realizat, dupa cum puteti vedea in imaginea de mai jos, insa Nokia 9 are totusi un aspect care il tine departe de de actualele telefoane premium Android care exista pe piata pentru clientii globali.

Nokia 9. noul design prezentat in exclusivitate

Nokia 9 va avea un ecran curbat, insa va veni si cu ocamera duala care va fi pozitionata vertical in carcasa, ea semanand destul de bine cu formatul folosit de catre Apple. Mai mult decat atat, putem vedea in carcasa Nokia 9 si un flash LED care are dimensiuni neobisnuit de mari, aproape cat unul dintre senzorii de imagine pe care ii vedem in camera duala ce va fi utilizata pentru acest nou telefon mobil.

Nokia 9 are deasemenea un cititor de amprente integrat in carcasa, chiar sub camera duala verticala, cam asa cum vom vedea si la Samsung Galaxy S9 la inceputul anului viitor de la coreeni. Avand in vedere ca nimeni nu a integrat un cititor de amprente in ecran pana acum, era foarte clar ca Nokia 9 nu avea cum sa ofere asa ceva, deci vorbim despre utilizarea clasica a unei componente intr-o pozitie nedorita.

Nokia 9 de la HMD Global nu are, din pacate, informatii disponibile privind specificatiile, insa este de asteptat ca telefonul sa nu uimeasca aici din vreun punct de vedere, din pacate. Era de altfel si de asteptat ca Nokia 9 sa nu fie un telefon Android exceptional din punct de vedere al specificatiilor, iar asta pentru ca pretul sau de vanzare nu va fi chiar atat de mare, deci ramane de vazut ce vom primi.

Nokia 9 design

7 COMENTARII

  1. Exact. Adică este aproape identic cu un Samsung si daca te uiti de pe Luna. Dacă îți prezenta imaginile ca fiind un Samsung ai fi spus că este urat. Dar na daca este Nokia este altceva chiar dacă seamănă in proportie de 90% cu un S7 edge. 😀

  2. Are un design decent, spun decent pentru ca deși nu este nici pe departe cel mai urat design și seamănă cu S7 Edge , are margini uriașe și suntem în 2017
    Ai dreptate ca nu are zorzoane băgate pe gat ca Samsung, Huawei, Xiaomi, LG, Sony etc, etc, etc, dar N8 cu zorzoanele lui cu tot a depășit iX in performante (soc)…. Asa ca trage concluziile

  3. :))))))) :))))))))) :))))))))). Gata m-am prins tu de fapt vrei sa ne spui ca esti unul dintre cei privilegiați care au iphone X.
    P.S.: Te rog sa ma ierți dar leșin de ras. 😛

  4. Relax my men. Nu postez ca anonim, ca sa postezi iti trebuie o adresa de email. Pe mine ma amuza ceea ce scrii. Vrei sa fii hater dar nici macar nu o faci cu stil. Cat despre un tel business ……
    Daca mi-ai putea explica ce înțelegi prin zorzoane?!?! Adică de ex ca aia care își pun multe cruciulitze la parbriz sau ce?!?!? :))))) 😀
    P.S.: Aici era un articol despre Nokia 9, unde 2 useri au inteles si al treilea (tu) s-a gândit că este o mizerie Samsung!!!!
    Dar ce nu este este mai bun decat un iphone sau huawei?!?!
    :D:D
    Ahhhhhh tu ai iphone, deci rămâne huawei.