Prima Pagina jailbreak iOS 10.3.3 jailbreak este Disponibil in Multiple versiuni

iOS 10.3.3 jailbreak este Disponibil in Multiple versiuni

iOS 10.3.3 jailbreak este disponibil in momentul de fata in multiple versiuni pentru iPhone si iPad, Cydia fiind functionala intr-un final pe iDevice-uri.

iOS 10.3.3 jailbreak

iOS 10.3.3 are o multitudine de solutii de jailbreak disponibile in momentul de fata, iar spre deosebire de cele care sunt disponibile pentru iOS 11, aplicatia Cydia functioneaza, exceptie facand iDevice-urile de 64 biti. Pentru iDevice-urile cu chip de 64 biti se pare ca nu functioneaza deocamdata Cydia chiar atat de bine precum ar trebui, dar dezvoltatorii solutiilor de jailbreak lucreaza la asta.

In momentul de fata pentru iOS 10.3.3 exista o serie de solutii de jailbreak, ele avand denumirile: Meridian, G0blin, H3lix si Houdini, sau cel putin acestea sunt confirmate ca functionand fara probleme foarte mari. Niciuna dintre aceste solutii de jailbreak pentru iOS 10.3.3 nu este 100% sigura si 100% functionala, asa ca indiferent pe care o alegeti, trebuie sa stiti ce veti primi.

iOS 10.3.3 nu mai este de mult o versiune a iOS care sa fie importanta pentru dezvoltatorii de solutii de jailbreak, sau tweak-uri, asa ca interesul vis-a-vis de ea este la o valoare foarte redusa. In aceasta idee, este bine sa stiti ca rezolvarea pentru probleme nu va fi rapida si ca nu multa lume isi va da interesul, iar unele tweak-uri noi din Cydia nu vor fi functionale pe iDevice-urile voastre.

iOS 10.3.3 are aceste solutii de jailbreak disponibile separat pentru iPhone si iPad care au procesoare de 32/64 biti, iar daca aveti iOS 11, exista in lucru solutii de jailbreak si pentru aceasta versiune. Din pacate, Cydia nu functioneaza deocamdata cum trebuie in iOS 11, asa ca mai e nevoie de putina rabdare pentru a va putea bucura de tot ceea ce aduce o solutie de acest gen.

 • sudteamromania

  Repede, e gratis, distrugere garantata…

 • george

  Salut puteți să-mi Spune-ți și mie va rog am făcut jeilbreak cu LiberiOS și nu știu de ce nu mi se deschide Cydia e normal ?

 • Ismail30

  Nu prea ai postat soluțiile in ordinea in care au apărut .
  Sa cred ,ca nu mai ești interesat?

 • ion

  Daca citeai tot articolu vedeai ca Cydia nu merge pe ios11 dar tu betmen betmen

 • cris

  Daca iar duce un pic capul pe hackerii ăștia …🙈🙈🙈.. de ce 👿 nu își bat capul sa dezvolte o soluție de instalare offline a oricărui iOS ., normal , de la 9 in sus…offline , sau ceva ce nepoate avea contact cu Apple …un fel de Server Block FOR 1 minute 😂😂😂😜😜

 • cris

  Las ca va fac eu jailbreak😈😈😈… deocamdată îmi bat capul cu Parrot și Kali Linux, cele mai folosite și deștepte in ale hackeritului…
  P.S. Nu ma bateți la cap!!!👿👿 va anunț eu când e gata… asta doar daca nu mo plăti Apple vreo 100000000000000 €😂😂😜😜😆😆

 • Arsenal

  Funcționează foarte bine jailbreak făcut cu G0blin pe 5s.

 • Askforme

  Aveți idee dacă funcționează și ps 10.1? Mulțumesc !

 • andrei

  Când se ca face update la cydia?

 • bogdan

  Sunt pe langa subiectul topicului dar nu am stiut unde sa postez.
  Am schimbat bateria la un iphone 5s si nu imi mai arata corect procentajul sta 1 spre 2 zile la 100% dupa care scade f repede in cateva ore si se inchide.
  Va rog sa ma ajutati cu sfaturi

 • mihdanny

  Salutare am făcut și eu jeilbreak cu Meridian dar nu se deschide Cydia știe careva dece ?

 • Robert

  Sal, daca am 10.2 cu JB, pot sa fac upgrade la 10.3.3 daca este unsigned ipsw? Mercic.

 • Robert

  Meridian jb nu porneste cydia

 • edy

  Bogdan da i un restart forțat sau un restore. Singurele soluții la care ma pot gândi acum

 • MMG

  Nu ai citit si tu ca Cydia nu e inca updatata pentru iOS 11 si ca Saurik lucreaza la treaba asta? Jailbreak nu inseamna doar Cydia. Ca sa iti raspund la intrebare, da, e normal sa nu mearga acum. Ai rabdare sa termine Saurik treaba. Te-ai grabit ca fata la maritat sa faci jailbreak. 🙂 Si eu astept pe 11.1.2 sa fac jailbreak.

 • Sorin

  Buna
  Merita jailbreak pe un ip6 am ios 9.0.2