iOS 10.3.3 jailbreak este Disponibil in Multiple versiuni

iOS 10.3.3 jailbreak este disponibil in momentul de fata in multiple versiuni pentru iPhone si iPad, Cydia fiind functionala intr-un final pe iDevice-uri.

iOS 10.3.3 jailbreak

iOS 10.3.3 are o multitudine de solutii de jailbreak disponibile in momentul de fata, iar spre deosebire de cele care sunt disponibile pentru iOS 11, aplicatia Cydia functioneaza, exceptie facand iDevice-urile de 64 biti. Pentru iDevice-urile cu chip de 64 biti se pare ca nu functioneaza deocamdata Cydia chiar atat de bine precum ar trebui, dar dezvoltatorii solutiilor de jailbreak lucreaza la asta.

In momentul de fata pentru iOS 10.3.3 exista o serie de solutii de jailbreak, ele avand denumirile: Meridian, G0blin, H3lix si Houdini, sau cel putin acestea sunt confirmate ca functionand fara probleme foarte mari. Niciuna dintre aceste solutii de jailbreak pentru iOS 10.3.3 nu este 100% sigura si 100% functionala, asa ca indiferent pe care o alegeti, trebuie sa stiti ce veti primi.

iOS 10.3.3 nu mai este de mult o versiune a iOS care sa fie importanta pentru dezvoltatorii de solutii de jailbreak, sau tweak-uri, asa ca interesul vis-a-vis de ea este la o valoare foarte redusa. In aceasta idee, este bine sa stiti ca rezolvarea pentru probleme nu va fi rapida si ca nu multa lume isi va da interesul, iar unele tweak-uri noi din Cydia nu vor fi functionale pe iDevice-urile voastre.

iOS 10.3.3 are aceste solutii de jailbreak disponibile separat pentru iPhone si iPad care au procesoare de 32/64 biti, iar daca aveti iOS 11, exista in lucru solutii de jailbreak si pentru aceasta versiune. Din pacate, Cydia nu functioneaza deocamdata cum trebuie in iOS 11, asa ca mai e nevoie de putina rabdare pentru a va putea bucura de tot ceea ce aduce o solutie de acest gen.