Prima Pagina iPhone Bateria unui iPhone a Explodat in Fata unui Barbat

Bateria unui iPhone a Explodat in Fata unui Barbat

Bateria unui iPhone a explodat in fata unui barbat la doar o secunda dupa ce acesta a muscat-o intr-un gest complet bizar si foarte periculos.

baterie iphone explozie fata barbat

Bateria unui iPhone a explodat in fata unui barbat care se afla pe 19 ianuarie intr-un magazin de electronice din China, intregul magazin fiind evacuat in urma incidentului. In mod complet ilogic, barbatul a muscat bateria telefonului iPhone pentru a verifica daca ea este reala, sau falsa, iar explozia l-a lamurit probabil ca e stupid sa musti obiecte care pot lua foc instantaneu.

Puteti vedea si in imaginile de mai jos ca vorbim despre o explozie destul de mare, care totusi nu a afectat fata barbatului, el luand bateria din gura imediat dupa muscatura. Mult mai afectata de explozie a fost o femeie care il insotea pe barbat, deoarece explozia a avut loc chiar in fata acesteia, ea parasind locul aparent dezorientata si cu ochii complet inchisi.

 

Nu se stie cat de rau a fost ranita femeia, dar imi imaginez ca macar ochii au fost afectati de un asemenea incident, mai ales ca bateria i-a fost pusa chiar in fata inainte de a exploda. Este oricum extrem de bizar gestul de a musca o baterie de telefon pentru a vedea daca este adevarata, sau falsa, dar asta spune multe despre ceea ce se vinde prin magazinele din China.

iPhone explozie gura

“Last Friday (Jan. 19), while looking for a new replacement battery for his iPhone at an electronics store in China, a man inexplicably decided to bite into one of the batteries to somehow test its authenticity, leading the device to suddenly explode in a ball of fire. Chinese electronics stores are notoriously replete with fake goods, thus the man was in his own, but obviously wrong, way trying to test its authenticity.”

Este arhicunoscut faptul ca in magazinele chinezesti se vand foarte multe produse contrafacute, iar gestul barbatului ar putea avea la baza tepe date de catre alti vanzatori. In ciuda acestui lucru, riscul de a pierde suma modica reprezentata de contravaloarea bateriei, este mult mai mic decat cel al posibilitatii de a iti arde gura si intreaga fata din cauza unei explozii.

iphone baterie explozie gura

 • Srb Srb

  F bine. BOOM BOOM saracii

 • Aurelian

  Bineînțeles, in China. Doar am citit titlul și deja știam ca s-a întâmplat in China. Doar un copil naiv sau o persoana cu probleme mintale poate sa creadă ca cel puțin prima poza poate fi reala. Nu zic ca bateriile iPhone nu au probleme, ca sunt perfecte, dar nici o baterie, indiferent ca este de iPhone, Samsung…etc, nu poate sa explodeze așa. Se pot umfla, se scurge acel lichid, ar putea sa “tragă” un mic “vânt”, dar până la a exploda…este cale lunga.

 • sorin40

  Așa e !

 • User

  Aiurea, stire falsa! Cum ma rog ar fi putut sa muste omul din baterie? A dat capacul jos telefonului ?? :)) Wtf…

 • User

  Aa… nu citisem totul… Scuzati!

 • ibadea

  Mare idiot, putea sa orbeasca femeia

 • Bogdanel

  Ăștia care au crezut știrea asta au iq-ul sub 90