Samsung Galaxy S9: Ce Cadouri sunt Oferite pentru a Compensa Pretul

Samsung Galaxy S9 va avea cadouri oferite de catre compania Samsung pentru a compensa pretul de vanzare mai mare in comparatie cu modelele anterioare.

Samsung Galaxy S9 Cadouri Pret

Samsung Galaxy S9 va avea diverse cadouri oferite de catre compania coreeana in momentul in care telefonul va fi disponibil pentru precomanda in pietele pe care Samsung le-a ales deja pentru lansare. V-am spus astazi ca pretul Samsung Galaxy S9 urmeaza sa fie ceva mai mare decat cel perceput pentru modelele lansate anul trecut de catre compania coreeana, asa ca aceasta crestere va fi acoperita de catre unele cadouri.

Samsung Galaxy S9 nu va veni practic cu ceva diferit in strategia de promovare, deoarece si anul trecut au fost oferite cadouri dupa ce pretul Samsung Galaxy S8 a fost crescut in comparatie cu seria anterioara. Samsung Galaxy S9 va fi si mai scump, deci Samsung va incerca sa compenseze o parte din pret cu unele accesorii oferite gratuit, iar aici ne putem uita la ceea ce a oferit compania coreeana si in anii trecuti pentru telefoanele vandute.

Samsung Galaxy S9 adopta o strategie complet diferita fata de cea a companiei Apple, iar asta pentru ca iPhone X este vandut la pretul de peste 1100 de euro fara vreun cadou inclus pentru clientii care il cumpara. Cei de la Apple incearca sa mentina ideea de telefon premium pentru iPhone X si il vand cat de scump pot, in timp ce pentru Samsung Galaxy S9 se alege o solutie care dilueaza ideea de produs premium, dar ii multumeste pe consumatori.

Samsung Galaxy S9 va avea diverse cadouri oferite pentru a compensa pretul

Samsung Galaxy S9 urmeaza sa le fie livrat clientilor impreuna cu accesorii cu care ne-am obisnuit deja, iar aici vorbim despre dock-ul care il transforma intr-un PC, casca pentru realitate virtuala, stand-ul pentru incarcare wireless si altele. In general, aceste accesorii oferite clientilor au valori de minim 50 de dolari/sau euro, dar poate ca in cazul lansarii Samsung Galaxy S9 vor exista si cadouri mai scumpe de care se vor bucura clientii.

Samsung galaxy s9 cadouri

Samsung Galaxy S9 va fi cu pana la 200 de dolari mai ieftin decat iPhone X in SUA, incluzand aici si taxele aplicate la vanzare, deci ne putem astepta la o diferenta de pana in 200 de euro si in cazul Europei. Daca Samsung Galaxy S9 va fi cu atat mai ieftin decat iPhone X si va avea inclusiv cadouri oferite pentru clienti, atunci cred ca va fi irezistibil pentru multi, iar telefonul companiei Apple va intra intr-un con de umbra pana la lansarea noilor modele.

Samsung Galaxy S9 poate contra iPhone X doar cu un pret de vanzare mai mic, iar iPhone 8 nici nu poate fi luat in calcul ca si competitor, deci daca va fi cu putin mai scump decat iPhone 8, va fi cu mult mai atragator. Spre deosebire de alti ani, Samsung Galaxy S9 poate avea o situatie mult mai usoara decat modelele lansate inaintea sa, iar coreenii pot specula diferenta de preturi in favoarea lor.