Samsung Galaxy S9: EXCLUSIV, Noua Culoare in Imagini

Samsung Galaxy S9 are in mod exclusiv prezentate imagini cu noua culoare pe care compania coreeana intentioneaza sa o foloseasca pentru telefoanele sale in 2018.

Samsung Galaxy S9 culoare imagini

Samsung Galaxy S9 are astazi prezentata in exclusivitate noua culoare pe care compania coreeana urmeaza sa o ofere clientilor din lumea intreaga ca un motiv pentru ca ei sa cumpere telefonul. Coreenii pastreaza traditia anilor anteriori, dar si a industriei, asa ca Samsung Galaxy S9 si modelul Plus vor fi vandute intr-o culoare noua pentru aceasta serie, dar nu pentru istoria telefoanelor mobile lansate de catre compania Samsung.

Samsung Galaxy S9 este prezentat mai jos in noua culoare “violet liliac”, aleasa de catre compania Samsung pentru telefoanele sale, ea aducand ceva mai multa diversitate in oferta companiei coreene. Nu vorbim despre o culoare extraordinar de interesanta pe care compania coreeana o ofera pentru Samsung Galaxy S9 si modelul Plus, dar chiar si asa, ea exista.

Samsung Galaxy S9 violet imagini

Samsung Galaxy S9 va avea aceasta culoare aplicata atat pentru carcasa telefonului, cat si pentru marginile care o sustin, astfel ca utilizatorii se vor putea lauda cu ceva diferit fata de ceea ce exista in alte modele. Avand in vedere modul in care arata Samsung Galaxy S9 in aceste imagini, culoarea pare sa fi fost, in principal, gandita pentru doamnele si domnisoarele care vor cumpara telefonul, dar probabil o vom vedea si la unii barbati.

Samsung Galaxy S9 – noua culoare apare in primele imagini

Samsung Galaxy S9 nu va fi vandut doar in aceasta noua culoare, desigur, ci vom vedea modele inclusiv de culoare neagra, unele de culoare gri titan si altele de culoare albastru coral. Dintre toate, cred ca modelele negre si albastru coral ale Samsung Galaxy S9 vor fi cele mai interesante din punct de vedere vizual, iar asta pentru ca nici in anii trecuti modelele gri n-au aratat prea bine, iar acest violet nu este chiar pentru toata lumea.

Samsung Galaxy S9 Plus violet imagini

Samsung Galaxy S9 vine cu extrem de putine schimbari de design in comparatie cu modelul lansat anul trecut, compania coreeana preferand sa profite de popularitatea sa inclusiv cu aceasta noua serie. Separat de camera si o curbura ceva mai mica pentru ecran, Samsung Galaxy S9 urmeaza sa fie aproape identic cu modelul lansat anul trecut, dar detalii mai exacte vom avea in momentul in care telefonul va fi prezentat oficial

Samsung Galaxy S9 va fi prezentat pe data de 25 februarie de catre compania coreeana, un eveniment organizat inaintea inceperii Mobile World Congress 2018 fiind ales pentru a arata telefonul pentru lumea intreaga. Samsung Galaxy S9 va fi pus in vanzare pe 9, sau 16 martie, insa fanii nu vor fi nu vor fi prea entuziasmati cand vor afla cat urmeaza sa coste noile telefoane mobile inteligente.

9 COMENTARII