OUKITEL U18 este cea mai Ieftina Clona a iPhone X

OUKITEL U18 a fost lansat ca fiind cea mai ieftina clona a iPhone X creata pana in prezent, ea avand un pret infim si functii care seamana cu cele ale produsului Apple.

oukitel u18 ieftina clona iphone x

OUKITEL U18 este cea mai ieftina clona a iPhone X lansata pana acum, telefonul venind de la producatorul chinez OUKITEL pentru o piata unde telefonul Apple s-a dovedit a fi popular. In clipul video de mai jos puteti vedea o prezentare pentru OUKITEL U18, compania chinezeasca aratand lumii intregi cat de bine a reusit sa copieze iPhone X.

OUKITEL U18 este un smartphone care costa doar 160 de dolari, un pret foarte mic pentru orice fel de telefon inteligent, doar ca acesta beneficiaza si de cel mai nou design al iPhone. Desi foarte multi fani Apple urasc decupajul iPhone X, OUKITEL U18 l-a copiat, dar a facut-o intr-un mod si mai prost, dupa cum puteti vedea in clipul de mai jos.

Totusi, efortul nu se opreste aici, deoarece OUKITEL U18 permite scanarea fetei pentru deblocare, multumita functiei native si lipsite de securitate, oferita de Android. Mai mult decat atat, OUKITEL U18 are o camera duala verticala si control prin gesturi, deci toti cei care nu au bani de un iPhone X, vor putea o clona care ii seamana destul de bine.

OUKITEL U18 are un ecran cu diagonala de 5.8 inch si rezolutie 1280 x 720 pixeli, 4 GB RAM, 64 GB spatiu de stocare, USB-C, camera duala de 16 megapixeli si 5 megapixeli, plus o camera principala de 13 megapixeli. OUKITEL U18 are un chip MediaTek MT6750T integrat si o baterie de 4000 mAh, toate acestea la un pret de numai 160 de dolari.

2 COMENTARII