Prima Pagina iPhone iPhone: O Carcasa Gravata te-ar putea face sa-ti Iubesti iar Telefonul

iPhone: O Carcasa Gravata te-ar putea face sa-ti Iubesti iar Telefonul

iPhone gravat carcasa

Omul care si-a facut propriul iPhone cu componente cumparate din China revine acum cu un alt clip vide, insa acum ne arata cum putem aplica o gravura personalizata pe carcasa. Desi si Apple ofera asemenea servicii, americanii pot aplica doar mesaje scurte pentru produsele care sunt cumparate ca si cadou, insa mai jos vedem ceva mai complex.

Vorbesc despre o carcasa rosie pentru iPhone care are gravata o imagine intreaga intr-un service din China care este specializat pe asemenea operatiuni de gravare. Desigur ca trebuie sa renuntati la garantia telefonului iPhone si desigur ca gravarea este posibila doar pe carcasele din aluminiu, dar ideea in sine este interesanta si rezultatul e grozav.

Ca sa fiu sincer, nu stiu daca in Romania exista cineva capabil sa faca asa ceva, dar daca ar exista, cred ca ar fi unii oameni interesati sa beneficieze de servicii de acest gen. Voi ce parere aveti ?

  • Terrymada

    In Shenzen gasesti si faci orice. Absolut orice. De acolo provin majoritatea produselor de pe Aliexpres. Sunt milioane de producatori inghesuiti baraca in baraca si reproduc orice produs. Unele cu atat de mare acuratete incat ti-e greu sa le deosebesti de original.

  • SRB 🖕

    Sunt prieten cu băiatul de la aliexpres! Se numește Adi

  • Robert Lungu

    Eu pot face exact aceleași lucruri in atelierul meu 🙂