Apple Promoveaza Utilitatea Realitatii Augmentate

Apple a inceput sa promoveze utilitatea realitatii augmentate in pentru iPhone si iPad in iOS 11, compania recomandand si aplicatii speciale cu aceasta tehnologie.

Apple Utilitate Realitate Augmentata

Apple a inceput sa promoveze utilitatea in lumea reala a realitatii augmentate, platforma pe care cei din Cupertino o sustin cu investitii masive inca din cursul anului 2016. Integrarea realitatii augmentate la nivel de sistem incepand cu iOS 11 a adus din partea companiei Apple o promovare si mai intensa pentru tehnologie, iar acum ea are si o pagina dedicata in website-ul Apple.

Acolo compania americana prezinta diverse aplicatii utile prin care ne arata cum putem folosi realitatea augmentata in viata de zi cu zi pe propriile iPhone, iPad si iPod Touch. Compania Apple prezinta jocuri, aplicatii educationale, aplicatii de productivitate, sau aplicatii de divertisment, toate cu realitate augmentata implementata prin ARKit din 2017.

Apple a aprobat cateva mii de aplicatii pentru realitate augmentata dedicate iPhone si iPad care ruleaza iOS 11, insa interesul pentru ele a inceput sa scada la inceputul acestui an. Probabil acesta este si motivul pentru care compania Apple a decis sa creeze o pagina speciala in website-ul sau pentru a promova aplicatiile de acest gen si a creste interesul vis-a-vis de ele.

Apple a anuntat deasemenea ca in iOS 11.3 intentioneaza sa implementeze noi functii pentru sistemul de realitate augmentata oferit pentru iPhone si iPad, un ARKit imbunattit fiind pregatit. Apple vrea ca realitatea augmentata sa aiba succes, investeste sume serioase pentru ca acest lucru sa se intample, as aca va fi interesant de vazut ce vom vedea in final.

4 COMENTARII