Samsung Galaxy S9: OFICIAL, PRET in Romania si Noul Design

Samsung Galaxy S9 are pretul in Romania si noul design confirmate inaintea lansarii, compania Samsung continuand sa dezvaluie informatii importante despre telefoanele sale.

Samsung Galaxy S9 pret romania design

Samsung Galaxy S9 are confirmat oficial noul design pe care compania coreeana il va oferi, dar avem confirmate in exclusivitate si noile preturi pe care coreenii intentioneaza sa le perceapa in Europa. Vorbim despre o combinatie de informatii oficiale privind Samsung Galaxy S9 si informatii venite de la parteneri ai celor din Coreea de Sud, astfel ca stim in avans noi detalii cu privire la ceea ce urmeaza sa ofere coreenii pentru noi.

Samsung Galaxy S9 are pentru inceput dezvaluit in mod oficial noul design direct de catre compania Samsung, ea incluzand imagini cu telefonul in aplicatia oficiala, acestea trebuind sa fie afisate doar in realiatate augmentata. Conform celui care a descoperit aceste imagini oficiale cu Samsung Galaxy S9, jurnalistii care vor fi prezenti la evenimentul Samsung le vor putea vedea daca isi ating badge-urile de telefonul pe care au instalata nou aplicatie Unpacked 2018.

Samsung Galaxy S9 pret romania design imagini

Samsung Galaxy S9 confirma cu aceste imagini oficiale faptul ca noul telefon va fi disponibil intr-o culoare albastra si una violet, butonul special pentru Bixby fiind deasemenea vizibil in aceste imagini. Samsung Galaxy S9 are deasemenea confirmate difuzoarele stereo, noua pozitie pentru cititorul de amprente si modul in care va arata panoul frontal, telefonul fiind dezvaluit exact asa cum l-am vazut si in diverse imagini de presa.

Samsung Galaxy S9 pret romania design imagini 1

Samsung Galaxy S9 – pretul in Romania si primele imagini oficiale de la Samsung

Samsung Galaxy S9 a avut deasemenea confirmat epreturile europene dintr-o noua sursa, acestea fiind usor diferite fata de cele pe care le-am auzit pentru Marea Britanie la inceputul acestei saptamani. In Norvegia si Danemarca, Samsung Galaxy S9 urmeaza sa coste 907 euro, cu 100 de euro in plus fata de modelul de anul trecut, in timp ce Samsung Galaxy S9 Plus urmeaza sa coste 1010 euro, diferenta fata de modelele anterioare fiind similara.

Samsung Galaxy S9 ar urma sa coste 1100 de dolari in SUA, cu aproximativ 50 de dolari mai mult decat preturile anuntate la sfarsitul saptamanii, deci e posibil sa fie totusi cu macar 50 – 100 de dolari mai ieftin decat iPhone X. Preturile Samsung Galaxy S9 in Romania vor incepe cel mai probabil de la o valoare apropiata de 3900 de LEI, dupa cum anunta toate zvonurile, Samsung Galaxy S9 Plus urmand a costa aproximativ 4300 de LEi.

“Excuse my shitty danish/norwegian: The Galaxy S9 (64GB) will cost 8790 NOK in Norway, Galaxy S9+ (64GB) will be 9790 NOK. Launching in Midnight Black, Coral Blue and Lilac Purple (in Norway). Pricing is up 1200/1300 NOK compared to S8/S8+.”

Samsung Galaxy S9 este programat de catre compania Samsung pentru a fi prezentat pe data de 25 februarie la ora 19:00 in cadrul unui eveniment care va avea loc in Barcelona inaintea Mobile World Congress 2018. Samsung Galaxy S9 va fi disponibil pentru precomanda incepand cu data de 2 martie in diverse tari, lansarea telefonului urmand a avea loc segmentat pe 9 si 16 martie intr-o alta serie de tari de pe glob.