Digi Mobil: CUM Activezi Sistemul RO-Alert

Digi Mobil a publicat primele informatii privind modalitatea de a activa sistemul RO-Alert pe iPhone, Samsung, Alviiew, Motorola, Huawei si alte modele de telefoane.

Digi Mobil Activezi RO-Alert

Digi Mobil este primul operator din Romania care ofera informatii privind sistemul RO-Alert si telefoanele care sunt compatibile si vor permite primirea de mesaje transmise de catre autoritatile noastre. Dupa cum prea bine stiti deja RO-Alert este un sistem dezvoltat de catre guvernul Romaniei pentru a alerta populatia cu privire la evenimente de interes major, fie ca ele sunt nationale, sau locale, oamenii urmand a primi separat mesaje SMS, in Digi Mobil, sau alte retele.

Digi Mobil este totusi primul operator de telefonie mobila care ofera informatii cu privire la serviciul RO-Alert, detaliile permitandu-le oamenilor sa stie daca vor primi mesajele trimise de catre autoritati, sau nu. Digi Mobil ofera deasemenea informatii detaliate intr-o pagina speciala privind modalitatile prin care serviciul RO-Alert poate fi activat in acest moment pe fiecare model de telefon in parte, iar asta aparent pentru ca mesajele nu sunt trimise automat.

Digi Mobil – iata cum activezi RO-Alert pe iPhone, Samsung, Allview si alte telefoane

Digi Mobil prezinta in aceasta pagina informatii privind activarea sistemului RO-Alert pe telefoane mobile iPhone, Samsung, Allview, Huawei, Motorola, ZTE si E-Boda, suportul fiind limitat deocamdata. Digi Mobil are un numar mic de telefoane mobile pentru care sutine ca ofera suport prin sistemul RO-Alert, iar in cazul iPhone vorbim doar despre iPhone 8 si iPhone X, insa pentru ele nu exista informatii despre activarea serviciului in Romania.

Digi Mobil prezinta pentru alte modele de telefoane mobile modalitati prin care pot fi adaugate diverse canale prin care sunt transmise mesajele RO-Alert de catre autoritati, asa ca stiti ca le veti primi. In cazul iPhone, va fi cel mai probabil nevoie de modificari facute de catre Apple in iOS pentru a oferi compatibilitate cu serviciul RO-Alert, asa ca e putin probabil ca Digi Mobil sa ofere ceva aici, deci ramane de vazut ce va spune operatorul de telefonie mobila.

17 COMENTARII

  1. Un ” + ” pentru cei din Rețeaua Digi. Nu folosesc aceasta rețea dar sper sa fie funcționabila funcția de avertizare in caz de urgentă.

  2. Nicicum,n-ai citit articolul?
    “Digi Mobil are un numar mic de telefoane mobile pentru care sutine ca ofera suport prin sistemul RO-Alert, iar in cazul iPhone vorbim doar despre iPhone 8 si iPhone X, insa pentru ele nu exista informatii despre activarea serviciului in Romania.”
    Deci,doar iPhone 8 și iPhone X.
    Normal ar trebui sa meargă pe toate telefoanele,nu doar smart,și pe toate rețelele,fără nici un fel de activare prealabila.

  3. Draga dle. gigil imi permit sa te contrazic.
    Imi cer scuze, dar eu sunt foarte multumit de DigiMobil din toate punctele de vedere.

  4. Bv tie inseamna ca primesti apeluri odata la o luna are mama mea si tatal digi si ii sun si nu raspunde ii intreb (sunand pe al surori orange) si imi spune ca nu iam sunat pe tel nu apare nimic

  5. Da, asa e cum spui , primesc apeluri nu o data la luna, odata la 2 luni???
    Cat despre mama si tatal tau numai de bine.
    Daca vrei sa vorbesti cu ei muta i pe orange.
    E simplu si nu te mai intereseaza DigiMobil!

  6. Folosesti reteaua sau comentezi doar de forma ? Am fost initial pe Orange in primi 3 ani cand au aparut in Romania , ulterior concurenta si serviciile proaste la preturi exorbitante m-au facut sa trec la Cosmote . De 3 ani sunt in reteau Digi si acasa folosesc retea Digi . Nu lucrez in cadrul firmei respective si nu sunt interesat sa fac reclama unei anumite firme sau sa discut calitatea sau serviciile celorlati operatori , dar iti recomand sa utilizezi retea cu cun S7 Edge timp de o saptamana in locatii vrei tu si apoi poti face ce afirmatii consideri .Astept sa-mi confirmi sau sa infirmi cele spuse nu povesti si barfe in fata unei cafele . Toate cele bune !

  7. Dle Cristi Moalfa, eu am fost 17 ani client orange cu 5 abonamente.Le am portat toate 5 la Digi de vreo 4 ani , sunt super multumit, locuiesc intr un mic orasel langa Cluj, am folosit Nokia, iar de la iPhone 3gs ,toate modelele de iPhone si sunt foarte multumit si cu multi bani in buzunar de cand sunt la DigiMobil, cam 35€/ luna modogroso asta inmultit cu 48 de luni.
    Eu nu am avut in 4 ani nicio problema cu semnalul, cu apelurile sau cu netul fie el fix sau mobil.Asa ca sa auzim numai de bine.

  8. Dle Gigil, am recitit comentariile mele si concluzionez:
    mi am spus doar parerea si experienta mea cu DigiMobil, nu ma pun contra.
    Toti TREBUIE sa multumim RDS-RCS ca au intrat pe piata si au mai redus tarifele NESIMTITE practicate de O.T.V..
    Sa va aud in cor spunand un MULTUMESC RDS-RCS!!!
    Va doresc o primavara frumoasa si sanatate.