Samsung Galaxy S9: Precomenzi INCREDIBIL de MICI

Samsung Galaxy S9 are anuntate precomenzi foarte mici in comparatie cu seria Samsung Galaxy S8, diferenta fiind atat de mare incat reprezinta o mare problema.

Samsung Galaxy S9 Precomenzi MICI

Samsung Galaxy S9 are parte de un start controversat in anul 2018, iar asta pentru ca telefonul nu pare sa fie pe masura asteptarilor fanilor, iar implicit nici vanzarile nu par sa fie suficient de bune. Cei de la Samsung au afirmat ca precomenzile pentru Samsung Galaxy S9 sunt ceva mai mici decat cele ale Samsung Galaxy S8, iar partenerii lor sustin ca asta se intampla deoarece telefonul a fost oferit spre comanda mai repede decat seria anterioara.

Samsung Galaxy S9 a fost testat de 1.6 milioane de oameni in Coreea de Sud intr-o saptamana, insa cifra este complet irelevanta, deoarece precomenzile sunt mult mai mici decat lasa Samsung sa se inteleaga. Conform analistilor care au discutat cu diversi parteneri ai celor de la Samsung, noul Samsung Galaxy S9 are precomenzi cu 50% mai mici decat cele ale seriei Samsung Galaxy S8, care a fost lansata in aprilie anul trecut.

Samsung Galaxy S9 cu precomenzi injumatatite fata de Samsung Galaxy S8 poate fi un adevarat esec pentru cei de la Samsung, iar asta din cauza lipsei schimbarilor adevarate pentru clienti. Nici presa nu a avut cuvinte foarte multe de lauda pentru Samsung Galaxy S9 in raport cu seria anterioara, iar asta pentru ca telefoanele arata la fel si imbunatatirile pentru ecran, sau camera, nu sunt atat de radicale incat sa justifice un upgrade cu un cost mare.

Samsung Galaxy S9 ar avea precomenzi incredibil de mici

Samsung Galaxy S9 avea de la analisti asteptari de crestere cu 10% – 15% pentru vanzarile de telefoane ale companiei Samsung, insa se pare ca acestea ar fi de fapt cu 50% mai mici decat cele de anul trecut. Diferenta este ingrijoratoare, dar confirma faptul ca pentru Samsung Galaxy S9 era nevoie de mai multe imbunatatiri importante, lucru care din pacate nu este oferit de catre compania coreeana pentru clientii sai globali.

“And today comes a note from Jeff Johnston of the boutique firm Arthur Wood Research, who declares that he’s hearing from “the channel” that Galaxy S9 orders “are down ~50% over GS8,” meaning the Galaxy S8, last year’s flagship phone, unveiled at the same time of year. These pre-orders are “significantly underperforming pre-launch expectations of 10% to 15% growth.”

Samsung Galaxy S9 are aceste informatii furnizate de catre partenerii Samsung care vand telefoanele in diverse piete de pe glob, iar asa aflam si noi cam cat de popular este acest nou smartphone Android. Samsung Galaxy S9 a fost laudat in review-uri pentru camera si ecran, insa autonomia bateriei nu pare sa fie chiar atat de grozava, iar unii jurnalisti le-au recomandat oamenilor sa cumpere seria precedenta decat sa cheltuie bani pe modelele noi.

Samsung Galaxy S9 este vandut in unele piete si fara cadouri substantiale care sa justifice diferenta de pret fata de modelele precedente, compania Samsung punand accent mai mare pe ideea de buy-back decat pe cadouri. In aceasta idee, poate ca e justificata intr-o anumita masura reticenta clientilor care nu cumpara Samsung Galaxy S9 in numar atat de mare, noutatile sale neavand un impact la fel de mare precum cele de anul trecut.