Prima Pagina OnePlus OnePlus 6: Functia Lipsa din Galaxy S9 si iPhone X

OnePlus 6: Functia Lipsa din Galaxy S9 si iPhone X

OnePlus 6 urmeaza sa fie lansat cu functia importanta pe care fanii Samsung Galaxy S9 si iPhone X o asteptau, dar care nu a mai venit, din pacate.

OnePlus 6 Functia Galaxy S9 iPhone X

OnePlus 6 este unul dintre urmatoarele smartphone-uri Android care este in centrul atentiei in momentul de fata, iar conform unor informatii privind noutatile sale, urmeaza sa vina cu o functie foarte interesanta. Mai exact, se pare ca OnePlus 6 ar urma sa aiba un cititor de amprente integrat in ecran, ceva ce iPhone X si Samsung Galaxy S9 nu au deoarece tehnologia aceasta nu ar fi suficient de bine pregatita pentru a oferi o experienta buna.

OnePlus 6 a fost zvonit anul trecut ca fiind pregatit pentru lansare in luna martie, mult mai devreme decat il asteptau multi, iar cititorul de amprente sub ecran a fost una dintre functiile majore anuntate. Acum se pare ca se confirma aceasta implementare in OnePlus 6 prin intermediul companiei BBK, care detine OnePlus, dar si Vivo, sau Oppo, ambii producatori lansand sau urmand a lansa smartphone-uri cu aceasta tehnologie integrata.

OnePlus 6 – functia lipsa din Samsung Galaxy S9 si iPhone X

OnePlus 6 este deasemenea unul dintre smartphone-urile premium care va veni de la ei, iar conform unui zvon recent, se pare ca acest nou telefon va include functia pe care toata lumea o astepta in iPhone X si Samsung Galaxy S9. OnePlus 6 este un smartphone extrem de asteptat deoarece va aduce performantele Samsung Galaxy S9 la un pret mult mai mic, iar integrarea cititorului de amprente in ecran este un bonus extrem de interesant pentru pretul perceput.

OnePlus 6 este “sperietoarea” producatorilor mari precum Samsung, Huawei, LG, Sony, HTC, etc, iar asta pentru ca va oferi aproximativ aceleasi functii precum alte smartphone-uri Android scumpe, dar la un pret mult mai mic. OnePlus 6 cu cititor de amprente in ecran si un pret de vanzare de 500 – 550 de euro ar lasa foarte multi utilziatori cu dubii extrem de mari in a cumpara Samsung Galaxy S9, sau Huawei P20, el avand potential mare de a fura si unii clienti ai iPhone X.

 • ibadea

  desi nu ma va incanta vreodata acest telefon, merita cele mai multe felicitari, reprezinta o concurenta serioasa in ziua de azi

 • georgeB

  Din ce se vede din poza de aici, cititorul de amprenta este inca pe spatele carcasei, sau va avea cititoare amprenta fata-spate?

 • iulian75

  “Ieftin și bun” este un PARADOX…

 • amfetamin

  “OnePlus 6 este un smartphone extrem de asteptat deoarece va aduce performantele Samsung Galaxy S9 la un pret mult mai mic.”
  Care performante a lui S9,ca îl va spulbera cu același procesor,un soft mai curat dar mai ales cu cei 8 gb de ram vs 4 gb(jumătate) cât are S9. Și pe S9+ cu toate ca ăla are 6gb.

 • cristi

  chiar nu se pare interesant pt ca dețin samsung S8 + nu ma pot obișnuit cu androidul folosesc iPhone din 2008 si nu ma pot obișnui cu androidul chiar dacă este mai evoluat decât iOS …..merita 👍

 • Viorel Predatorul

  Deși reciproca nu mai este un iParadoX, ci o realitate…

 • narcisuk

  Cristi, iti dau eu un 7 plus pe el :)) mam plictisit grav de el

 • Cosmin

  Ca sa crezi ca singura alternativa este cea pe care o cunosti, trebuie sa gandesti EXTREM de ingust si limitat

 • George89

  Pe toti mai exact , nu doar pe Samsung