OnePlus 6: Functia Lipsa din Galaxy S9 si iPhone X

OnePlus 6 urmeaza sa fie lansat cu functia importanta pe care fanii Samsung Galaxy S9 si iPhone X o asteptau, dar care nu a mai venit, din pacate.

9

OnePlus 6 Functia Galaxy S9 iPhone X

OnePlus 6 este unul dintre urmatoarele smartphone-uri Android care este in centrul atentiei in momentul de fata, iar conform unor informatii privind noutatile sale, urmeaza sa vina cu o functie foarte interesanta. Mai exact, se pare ca OnePlus 6 ar urma sa aiba un cititor de amprente integrat in ecran, ceva ce iPhone X si Samsung Galaxy S9 nu au deoarece tehnologia aceasta nu ar fi suficient de bine pregatita pentru a oferi o experienta buna.

OnePlus 6 a fost zvonit anul trecut ca fiind pregatit pentru lansare in luna martie, mult mai devreme decat il asteptau multi, iar cititorul de amprente sub ecran a fost una dintre functiile majore anuntate. Acum se pare ca se confirma aceasta implementare in OnePlus 6 prin intermediul companiei BBK, care detine OnePlus, dar si Vivo, sau Oppo, ambii producatori lansand sau urmand a lansa smartphone-uri cu aceasta tehnologie integrata.

OnePlus 6 – functia lipsa din Samsung Galaxy S9 si iPhone X

OnePlus 6 este deasemenea unul dintre smartphone-urile premium care va veni de la ei, iar conform unui zvon recent, se pare ca acest nou telefon va include functia pe care toata lumea o astepta in iPhone X si Samsung Galaxy S9. OnePlus 6 este un smartphone extrem de asteptat deoarece va aduce performantele Samsung Galaxy S9 la un pret mult mai mic, iar integrarea cititorului de amprente in ecran este un bonus extrem de interesant pentru pretul perceput.

OnePlus 6 este “sperietoarea” producatorilor mari precum Samsung, Huawei, LG, Sony, HTC, etc, iar asta pentru ca va oferi aproximativ aceleasi functii precum alte smartphone-uri Android scumpe, dar la un pret mult mai mic. OnePlus 6 cu cititor de amprente in ecran si un pret de vanzare de 500 – 550 de euro ar lasa foarte multi utilziatori cu dubii extrem de mari in a cumpara Samsung Galaxy S9, sau Huawei P20, el avand potential mare de a fura si unii clienti ai iPhone X.