Apple Anunta o Schimbare Importanta pentru AppStore

Apple Schimbare Importanta AppStore

Apple a anuntat in cursul acestei zile o schimbare importanta pentru AppStore, compania americana schimband modul in care sunt facute unele modificari pentru aplicatiile sale. Conform celor de la Apple, dezvoltatorii care vor sa anunte schimbari pentru aplicatii in sectiunea What’s New din AppStore, vor trebui sa isi actualizeze aplicatia inainte de asta.

Practic, Apple ii obliga pe dezvoltatori sa trimita spre revizuire la angajatii sai orice fel de modificari facute pentru informatiile aplicatiilor din AppStore, chiar daca nu modifica aplicatia in sine. Pana acum dezvoltatorii puteau modifica dupa bunul plac informatii privind noutatile unei actualizari si alte link-uri atasate unei aplicatii, dar asta s-a schimbat in totalitate.

Apple face aceste modificari pentru ca unii dezvoltatori ar fi abuzat de libertatea pe care o au si nu s-ar fi comportat chiar asa cum trebuie, astfel ca acum au ramas fara libertate. Pentru a modifica informatiile privind schimbarile unei actualizari ale unei aplicatii, sau link-uri spre website-urile cu informatii despre ea, dezvoltatorii vor trebui sa actualizeze si aplicatia in sine.

“Upcoming changes to app information fields. Starting in April, you’ll only be able to edit your app’s support URL, marketing URL, and “What’s New in This Version” text when submitting a new version of your app.”

Apple impune aceasta modificare chiar incepand de astazi, astfel ca dezvoltatorii vor avea mai mult de munca pentru a putea actualiza informatiile acestea in viitor.