OnePlus 6: acesta ar fi Noul sau Design al Clonei iPhone X

OnePlus 6 are posibilul nou design dezvaluit inaintea lansarii oficiale, telefonul urmand a copia unele elemente de design de la iPhone X anul acesta.

26

oneplus 6 nou design

OnePlus 6 este viitorul smartphone premium pe care compania OnePlus il va lansa undeva in cursul urmatoarelor luni, iar noul sau design pare sa fi fost confirmat astazi de catre lansarea Oppo R15 de catre cei de la Oppo. V-am mai spus ca OnePlus si Oppo fac parte din aceeasi companie mama si ca birourile companiilor sunt in aceeasi cladire, ele preluand design-urile una de la cealalta, astfel ca OnePlus 6 va arata ca Oppo R15.

OnePlus 6 va prelua design-ul Oppo R15, de aceasta parere fiind cam toata presa, iar dupa cum puteti vedea din imaginea de mai jos, ambele telefoane vor copia o buna parte din design-ul iPhone X. De la decupaj si pana la camera duala, OnePlus 6 si Oppo R15 vor avea un design extrem de similar cu cel al iPhone X, o diferenta notabila stand in faptul ca pozitionarea camerei in carcasa ar putea fi orizontala si nu verticala, dar forma va ramane aceeasi.

OnePlus 6 – acesta ar fi Noul sau Design al Clonei iPhone X

OnePlus 6 nu urmeaza sa preia inclusiv design-ul Oppo R15, ci si o buna parte din specificatiile sale, noul smartphone urmand a avea un ecran AMOLED, sau LCD. cu diagonala de 6 – 6.3 inch. O rezolutie de 2280 x 1080 pixeli este asteptata pentru OnePlus 6, ecranul urmand a avea screen ratio 19:9, iar un chip Snapdragon 845 si 6 GB RAM vor completa specificatiile unui smartphone care ar trebui sa aiba si performante pe masura.

OnePlus 6 ar putea copia iPhone X pe partea de design, insa in ceea ce priveste specificatiile, urmeaza sa semene intr-o anumita masura cu alte telefoane Android populare care au fost si urmeaza sa fie lansate in 2018. Indiferent cum va arata OnePlus 6, partea cea mai buna pentru clienti va sta in faptul ca pretul de vanzare va fi mult mai mic in comparatie cu cele ale iPhone X, Samsung Galaxy S9, sau Huawei P20 Pro.