OnePlus 6: acesta ar fi Noul sau Design al Clonei iPhone X

OnePlus 6 are posibilul nou design dezvaluit inaintea lansarii oficiale, telefonul urmand a copia unele elemente de design de la iPhone X anul acesta.

oneplus 6 nou design

OnePlus 6 este viitorul smartphone premium pe care compania OnePlus il va lansa undeva in cursul urmatoarelor luni, iar noul sau design pare sa fi fost confirmat astazi de catre lansarea Oppo R15 de catre cei de la Oppo. V-am mai spus ca OnePlus si Oppo fac parte din aceeasi companie mama si ca birourile companiilor sunt in aceeasi cladire, ele preluand design-urile una de la cealalta, astfel ca OnePlus 6 va arata ca Oppo R15.

OnePlus 6 va prelua design-ul Oppo R15, de aceasta parere fiind cam toata presa, iar dupa cum puteti vedea din imaginea de mai jos, ambele telefoane vor copia o buna parte din design-ul iPhone X. De la decupaj si pana la camera duala, OnePlus 6 si Oppo R15 vor avea un design extrem de similar cu cel al iPhone X, o diferenta notabila stand in faptul ca pozitionarea camerei in carcasa ar putea fi orizontala si nu verticala, dar forma va ramane aceeasi.

OnePlus 6 – acesta ar fi Noul sau Design al Clonei iPhone X

OnePlus 6 nu urmeaza sa preia inclusiv design-ul Oppo R15, ci si o buna parte din specificatiile sale, noul smartphone urmand a avea un ecran AMOLED, sau LCD. cu diagonala de 6 – 6.3 inch. O rezolutie de 2280 x 1080 pixeli este asteptata pentru OnePlus 6, ecranul urmand a avea screen ratio 19:9, iar un chip Snapdragon 845 si 6 GB RAM vor completa specificatiile unui smartphone care ar trebui sa aiba si performante pe masura.

OnePlus 6 ar putea copia iPhone X pe partea de design, insa in ceea ce priveste specificatiile, urmeaza sa semene intr-o anumita masura cu alte telefoane Android populare care au fost si urmeaza sa fie lansate in 2018. Indiferent cum va arata OnePlus 6, partea cea mai buna pentru clienti va sta in faptul ca pretul de vanzare va fi mult mai mic in comparatie cu cele ale iPhone X, Samsung Galaxy S9, sau Huawei P20 Pro.

26 COMENTARII

  1. Doar cei cu vânzări mici, de fapt chinezii, copie tot de la apple. Google sau Samsung nu au copiat designul urat al celor din Cupertino.

  2. A copiat HTC nu Apple …..daca te ai informa putin ai vedea ca HTC a fost prima companie care la folosit dungi vizibile pe spate …acel design este 100% HTC M7 /8 nu Apple
    Toata lumea a copiat acel design inclusiv Apple , dar Samsung nu la copiat la high end

  3. Imi place spatele in acesta poza , dar daca puneau bara sus la fel ca jos era perfect ….pacat au cel mai rapid soft si nu numai ca se repecta pe sine dar si pe clienti
    Dar nu pot sa nu observ ca desi multi copiaza iX cu decupajul , o fac mult mai bn ca Apple

  4. Nu este, unde vezi tu liniile? iPhone 5 are 2 culori pe spate, un alb si un gri, din cate se vede este asemanare la spate intre htc one m7 si iPhone 6. Daca scoti sticla de pe iPhone 5 obtii tot culoarea pe care el o are acolo, adica alb….nu gri. Greu mai recunoastem cand avem dovezile in fata dar sarim in sus cand observam ca altii se inspira din produsele apple.

  5. i5 nu are sticla pe spate , spatele este din aluminiu
    Si da de acord cu tine, i5 nu are dungi pe spate , care e din doua culori
    Cum am mai spus HTC e prima companie care a introdus dungi pe spate odata cu lansarea lui One M7

  6. iPhone x are ecranul cu cel mai frumos design iese din tiparele și conceptele bătute in cuie, acele urechi hidoase îl fac sa arate foarte fain, dacă vreți filme exista tv tablet. Care se uita zilnic la filme pe iPhone ??????, și samsung are un ecran superb, da mai Treziți-vă nu mai gândiți cu mintea îngusta, va dau dreptate la preț , da gata fraților cu comentariile astea.

  7. Urât, zici că s-a f***t iphX cu samsung S8 si a iesit corcitura asta de prost gust. Chiar nu mai au idei decat sa copieze apple ?

  8. Destul de evident ce? In primul rand nu este full aluminiu deoarece exista o sticla, in al doilea rand putea sa faca un design la iphone 6 fara dungi, iphone 5 nu are dungi, daca elimini sticla si pui aluminiu iti ies 2 culori: alb si gri dar lipsesc dungile. Asa cum nu mai este sticla au bagat dungile pe spate(puteau sa nu le bage, nu?). Atata timp cat nu exista un telefon full aluminiu cu dungi pe spate inafara de htc one m7 la vremea respectiva se poate spune ca apple s-a inspirat de la htc cu designul, adevarat sau fals ele seamana, comparatia cu iphone 5 nici macar nu isi are rostul.