Huawei P20 Pro: EXCLUSIV, Specificatii Tehnice Complete

Huawei P20 Pro are specificatiile tehnice complete dezvaluite astazi cu o saptamana inaintea lansarii, noul smartphone uimind cu noutatile implementate.

Huawei P20 Pro Specificatii Tehnice

Huawei P20 Pro are dezvaluite in premiera specificatiile tehnice complete cu o saptamana inainte ca Huawei sa prezinte noul smartphone in cadrul unui eveniment dedicat ce va avea loc la Paris. Huawei P20 Pro este varful de gama din oferta companiei Huawei pentru aceasta primavara, el urmand a fi pus in vanzare de catre chinezi impreuna cu un Huawei P20 Lite si un Huawei P20, deci va avea cele mai bune specificatii dintre cele trei modele de telefoane.

Huawei P20 Pro va avea, pentru inceput, un ecran AMOLED cu diagonala de 6.1 inch, acesta fiind gandit cu o rezolutie de 2240 x 1080 pixeli, deci inferioara celor din iPhone X, sau Samsung Galaxy S9. Huawei P20 Pro va oferi un aspect ratio de 19:9 pentru acest ecran, un decupaj fiind deasemenea prezent in partea superioara, iar cititorul de amprente ramane sub ecran, deci se renunta la implementarea sa in carcasa telefonului.

Huawei P20 Pro va veni cu noul chip Kirin 970, lansat in toamna anului trecut cu seria Mate 10, astfel ca performantele sale vor fi inferioare celor oferite de catre iPhone X si Samsung Galaxy S9 anul acesta. Huawei P20 Pro va avea totusi 6 GB RAM si 128 GB spatiu de stocare, deci in cazul multitasking-ului va fi superior iPhone X si Samsung Galaxy S9, desi Samsung Galaxy S9 Plus il va intrece cu siguranta in task-urile complexe.

Huawei P20 Pro – specificatii tehnice complete dezvaluite

Huawei P20 Pro va avea o camera tripla cu lentile produse de catre cei de la Leica, unul dintre senzori avand 40 de megapixeli, al doilea 20 de megapixeli, iar al trei 8 megapixeli, aceasta fiind cea mai complexa camera de smartphone. Senzorul de 40 de megapixeli al Huawei P20 Pro va fi cel principal pentru poze, cel de 20 de megapixeli va fi monocrom, iar cei de 8 megapixeli va avea zoom optic de pana la 5X, cel mai mare oferit intr-un smartphone.

Huawei P20 Pro va oferi deschidere de la f/1.6 si pana la f/2.4 pentru cele trei camere, in timp ce camera principala va avea 24 de megapixeli, deci va face selfie-uri la rezolutie foarte mare pentru cei interesati. Huawei P20 Pro urmeaza sa vina deasemenea cu o baterie de 4000 mAh pentru a ofer o autonomie buna, iar certificarea IP67 pentru rezistenta la apa si praf este ceva obisnuit pentru smartphone-urile Android de ceva vreme.

Huawei P20 Pro va avea o grosime de 7.65mm si o greutate de 174 grame, Bluetooth 4.2, NFC si suport pentru 28 de frecvente LTE fiind implementat de catre compania Huawei anul acesta. Pretul Huawei P20 Pro va fi de 900 de euro in Europa, peste cel al iPhone 8, sub cel al iPhone 8 Plus si iPhone X, insa sub si cel al Samsung Galaxy S9, asa ca va fi interesant de vazut ce fel de performante va avea telefonul mobil in vanzari.

5 COMENTARII

  1. Procesor Kirin 970, vezi comparative pe net și vei observa cat de rapid este Mate 10 pro care are acest procesor , fata de iPhone și chiar Samsung. Este acolo în raport cu cele menționate.