Huawei P20 si P20 Pro: Unitati REALE in Imagini si o Functie Surpriza

Huawei P20 si Huawei P20 Pro sunt prezentate astazi in primele imagini care ne arata unitati reale si o functie surpriza pregatita de catre compania Apple.

Huawei P20 P20 Pro Unitati REALE Imagini Functie Surpriza

Huawei P20 si Huawei P20 Pro apar astazi in primele imagini care ne arata unitati reale inaintea prezentarii celor doua telefoane in cadrul conferintei ce este organizata maine seara in Paris. Compania Huawei a anuntat prezentarea Huawei P20 si Huawei P20 Pro pentru maine, dar telefoanele au fost deja pozate in Germania, ele avand confirmata si o noua functie importanta, care desigur ca a fost preluata de la iPhone X si compania Apple.

Huawei P20 si Huawei P20 Pro au exact design-l pe care l-am vazut in atat de multe imagini de presa aparute pana acum pe internet, telefoanele avand un decupaj in partea superioara a ecranului. Acel decupaj va ascunde o camera frontala care pe Huawei P20 si Huawei P20 Pro va oferi o functie numita Face Unlock, aceasta permitand deblocarea telefoanelor in baza unui sistem de recunoastere faciala, inferior celui oferit de Face ID.

Huawei P20 P20 Pro Unitati REALE Imagini Functie Surpriza 1

Huawei P20 si P20 Pro – unitati reale in imagini si o functie surpriza

Huawei P20 are deasemenea confirmat faptul ca vine cu doar 4 GB RAM, unitatea din imagine avand 128 GB spatiu de stocare, insa e foarte posibil si ca o versiune cu 64 GB sa fie oferita de catre cei de la Huawei. Separat, Huawei P20 si Huawei P20 Pro au o functie interesanta implementata, acasta permitand afisarea imaginilor pe doar o portiune din ecran pentru ca decupajul din partea superioara sa fie ascuns, ceva foarte util pentru multi.

Huawei P20 P20 Pro Unitati REALE Imagini Functie Surpriza 2

Huawei P20 si Huawei P20 Pro urmeaza sa fie prezentate maine de catre Huawei, insa stim deja ca primul urmeaza s coste in jur de 700 – 750 de euro, in timp ce al doilea va costa 900 de euro. Huawei P20 si Huawei P20 Pro sunt gandite a fi competitoare bune pentru Samsung Galaxy S9 si iPhone X, insa ramane de vazut daca noile functii pregatite de catre compania chinezeasca sunt intr-adevar de bune pentru clientii dornici sa cumpere un telefon nou.

Huawei P20 P20 Pro Unitati REALE Imagini Functie Surpriza 3

6 COMENTARII

  1. Peste S9 pe naiba ….un mare fail la design , pui decupaj sus , dar lasi o margine cat China jos + buton home tipic Samsung ….daca au pus decupaj sus tr sa traga in jos ecranul , nu are niciun rost acea margine enorma jos
    Cititorul de amprenta il puteau pune pe spate