iOS 11.4: Noutatile pentru iPhone si iPad

iOS 11.4 a fost lansat aseara de catre compania Apple pentru iPhone si iPad, noua versiune a sistemului de operare avand toate noutatile prezentate.

iOS 11.4 noutati iPhone iPad

iOS 11.4 a fost lansat noaptea trecuta de catre compania Apple, iar in aceasta dimineata puteti vedea toate noutatile implementate de catre cei din Cupertino pentru iPhone si iPad. Aseara v-am prezentat trei dintre noutatile importante pentru iOS 11.4 implementate de catre compania Apple pe iPhone si iPad, insa acum vedem si schimbarile mai mici.

iOS 11.4 este gandit ca o versiune a sistemului de operare care are menirea de a aduce noutati pentru mediul educational, insa se pare ca si restul lumii va gasi cate ceva bun prin el. iPhone si iPad vor avea parte de unele noutati interesante pe iOS 11.4, iar in baza a ceea ce vedem mai jos, se pare ca nu multa lume va fi dezamagita de ce aduce Apple.

iOS 11.4 – noutatile pentru iPhone si iPad

iOS 11.4 a abia a fost lansat in prima versiune beta de catre cei de la Apple pentru iPhone si iPad, asa ca mai urmeaza cel putin doua luni de testare inaintea lansarii versiunii finale. Apple organizeaza WWDC 2018 la inceputul lunii iunie, deci pana atunci sansele ca iOS 11.4 sa fie lansat sunt minime, asa ca ramane sa vedem ce alte noutati va implementa Apple.