Google Maps: Doua Functii SECRETE Descoperite

Google Maps are doua functii secrete si extrem de utile descoperite in aplicatiile pentru iPhone si Android, ele urmand a ne oferi functii asteptate de mult timp.

Google Maps Functii SECRETE Descoperite

Google Maps este cel mai popular sistem de navigatie turn-by-turn pentru iPhone, Android si calculatoare, iar recent au fost descoperite doua noi functii secrete pentru utilizatori, acestea fiind foarte, foarte interesante. Prima dintre ele are legatura cu limitele de viteza, Google Maps avand intrari in cea mai recenta versiune a aplicatiei pentru Android care sugereaza faptul ca Google va afisa la un moment dat informatii privind limitele de viteza din locatiile in care circulam.

Google Maps nu are aceasta functie foarte importanta pentru soferi, desi Waze, o aplicatie detinuta tot de catre Google, are de foarte mult timp o functionalitate de acest gen disponibila, asa ca vorbim despre ceva major. Foarte multi soferi ar dori sa aiba disponibile in aplicatia Google Maps informatii privind limitele de viteza din locatiile vizitate, asa ca sunt sigur ca foarte multe persoane vor aprecia cu siguranta o asemenea implementare.

“<string name=”SPEED_LIMIT_LABEL_KPH”>km/h</string>. <string name=”SPEED_LIMIT_LABEL_MPH”>MPH</string>”

Google Maps – doua functii secrete descoperite

Google Maps harti metrou tren

Google Maps are deasemenea o alta functie foarte interesanta implementata, pentru telefoanele Android, deocamdata, utilizatorii putand vedea in aplicatie harti ale metorului si ale trenurilor. Vorbim despre o functie care este accesibila prin notificarile afisate de catre aplicatia Google Maps, o optiune pentru a dezactiva notificarile pentru afisarea acestor harti fiind disponibila in meniul de setari pentru aplicatie, asa ca utilizatorii vor avea acces rapid la ele.

Google Maps a avut aceste noi functii testate de catre compania Google in diverse versiuni beta ale aplicatiei in ultimele luni, insa abia acum ele sunt oferite pentru unele tari, asa ca deocamdata nu le veti vedea inclusiv in Romania. In ciuda acestui lucru, in Romania cei de la Google nu prea au de ce sa se chinuie cu hartile pentru metrou, doar Bucurestiul avand unul, insa pentru trenuri ele ar putea fi utile, insa nu la fel de utile precum notificarile privind limitele de viteza.