Exorcizarea prin Telefon aduce Preotii in Era Digitala

Exorcizarea prin telefon este noua metoda prin care preotii incearca sa ajute oamenii, seminarii pe aceasta tema fiind deja organizate in Italia.

6

exorcizare telefon preoti

Fie ca sunteti credinciosi, sau nu, trebuie sa stiti ca biserica ia foarte in serios tehnologia, asa ca la Vatican s-au adunat saptamana aceasta sute de preoti care invata sa faca exorcizari, inclusiv prin telefon. Scopul principal al seminariilor este de a ii invata pe preoti cu sa faca exorcizarile, iar cele facute la distanta, prin telefon, reprezinta doar una dintre metodele de lucru in anul 2018.

La seminariile din Roma participa si preoti care de ceva vreme practica aceasta metoda neobisnuita de a face exorcizari, ideea in sine fiind departe de ceea ce isi imagineaza multa lume. Conform celor care fac asemenea practici prin telefon, procedura este exact aceeasi precum in cazul efectuarii unei exorcizari in persoana, dar ca probabil lucrurile nu sunt la fel de intense.

Se pare si ca numarul de persoane posedate ar fi intr-o crestere alarmanta in ultimii ani, Biserica Catolica refuzand sa ofere cifre, dar din moment ce acum se fac si exorcizari prin telefon, lucrurile sunt clare. E greu de spus cam cati preoti fac exorcizari prin telefon, insa iata ca pentru biserica s-a gasit o intrebuintare foarte interesanta pentru tehnologiile de ultima generatie in anul 2018.

“About 200 aspiring exorcists gathered on Monday for a week-long course in casting out demons – including by cellphone if necessary. “They call me and we speak and that’s how I do it,” the 89-year-old Simoni told Reuters after his address, explaining how he would read the prayers of exorcism in Latin over the phone just as he would if performing the lengthy rite in person.”

Ca sa fiu complet sincer, nu stiu cati oameni si-ar fi imaginat vreodata ca preotii ar putea folosi telefoanele mobile pentru exorcizari la distanta, insa in asemenea cazuri se pare ca orice fel de unealta poate fi folosita. Acestea fiind spuse, sunt foarte curios sa aflu care este parerea voastra cu privire la utilitatea neobisnuita pe care preotii catolici au gasit-o pentru telefoanele mobile.