Android P preia o alta Functie Utila a iPhone

Android P preia o alta functie foarte utila a iPhone, compania Google aducandu-le utilizatorilor cea noi experiente pentru folosirea telefoanelor mobile.

Android P alta Functie Utila iPhone

Android P le va aduce utilizatorilor de telefoane Android cateva functii interesante care sunt disponibile in iOS fie de anul trecut, fie de cativa ani, compania Google incercand sa imbunatateasca experienta de utilizare. Astazi va vorbesc despre o functie noua a Android P care nu ar eo importanta majora, insa care va indeplini o cerinta foarte veche a utilizatorilor.

Android P urmeaza sa tina minte volumul pentru accesoriile Bluetooth la care se face conectarea de catre utilizatori, astfel ca acesta nu va mai trebui setat de fiecare data cand se face conectarea. Aceasta functie este disponibila pentru iOS, iPhone si iPad de foarte multa vreme, insa iata ca Google a decis sa o aduca abia acum pentru utilizatorii Android P.

Android P preia o alta functie utila a iPhone

Android p bluetooth volum accesorii

Android P rezolva practic o mare bataie de cap a utilizatorilor care trebuiau sa modifice in mod constant volumul accesoriilor Bluetooth la care se conectau, inclusiv in cazul masinilor. Problema poate parea mica, dar cand trebuie sa modifici in mod constant volumul pentru accesoriile Bluetooth, poate deveni destul de suparator totul, insa Android P rezolva problema complet.

Android P aduce aceasta functie dupa o indelunga testare facuta de catre compania Google pentru a se vedea in ce masura este viabila oferirea sa pentru utilizatorii obisnuiti. Avand in vedere ca Android P urmeaza sa fie lansat in lunile urmatoare de catre compania Google, ar trebui sa spun ca multa lume se va bucura de ea, insa stim ca actualizarile sunt lansate cu intarziere de producatori, deci foarte putini o vor putea folosi.

1 COMENTARIU

  1. Iauzi Merlin ce fac nesimtitii astia de la Google, copiaza de la Apple.
    Vino si comentează ceva de rau, fa-i cu ou si cu oțet.