OnePlus 6: EXCLUSIV, DATA de Lansare si PRETUL

OnePlus 6 are anuntate data de lansare si pretul de vanzare, insa din pacate fanii vor avea parte de o foarte mare dezamagire din cauza schimbarilor pregatite.

OnePlus 6 DATA Lansare PRETUL

OnePlus 6 are in exclusivitate prezentata data de lansare si pretul pe care compania OnePlus urmeaza sa il percepa pentru telefonul asteptat de catre foarte multi dintre fanii din lumea intreaga. Conform unor retaileri din India care au obtinut informatii cu privire la planurile companiei OnePlus cu privire la lansarea OnePlus 6, noul telefon urmeaza sa fie disponibil in magazine incepand cu data de 18 mai, deci peste aproape o luna de acum.

OnePlus 6 era anuntat de unii ca fiind pregatit pentru lansare in cursul lunii aprilie, mai ales ca o versiune speciala pentru filmul Avengers: Infinity War va fi creata de catre chinezi pentru a creste vanzarile. In realitate, se pare ca OnePlus 6 va ajunge in magazine abia pe 18 mai, totusi cu aproximativ o luna mai devreme in comparatie cu OnePlus 5, graba avand la baza dorinta de a mai reduce vanzarile competitorilor de pe piata din China.

OnePlus 6 – data de lansare si pretul

OnePlus 6 va fi si cel mai scump model de telefon creat de catre compania OnePlus, el urmand a avea un pret de baza cu 20% mai scump decat cel care este perceput pentru OnePlus 5T in acest moment. Daca OnePlus 5T costa 500 de dolari, se pare ca pentru OnePlus 6 se va percepe in pret de 600 de doari, cu 100 de dolari mai mare, iar fanii companiei ar putea fi dezamagiti sa afle cat vor avea de plati pentru noul telefon mobil.

OnePlus 6 va avea totusi noutati pe masura, un decupaj copiat de la iPhone X, o noua camera duala, un chip Snapdradon 845 cu 8 GB RAM, minim 64 GB spatiu de stocare si performante de top. OnePlus 6 va fi, cel mai p robabil, cel mai puternic smartphone de pe piata dupa ce va fi lansat, nu va fi neaparat cel mai bun, dar macar va avea performante mai bune decat ale iPhone X, Samsung Galaxy S9, sau Huawei P20 Pro, toate mult mai scumpe.