Google Maps: Doua Functii SPECIALE pentru iPhone si Android

Google Maps are doua noi functii speciale pentru iPhone si Android anuntate de catre compania Google, ele aducand o noua experienta de utilizare a platformei.

Google Maps Functii SPECIALE iPhone Android

Google Maps are anuntate doua noi functii speciale pentru utilizatorii iPhone si Android din lumea intreaga, compania Google facand totul public in cadrul conferintelor I/O de zilele trecute, ele fiind o surpriza interesanta. Prima functie noua pentru Google Maps se numeste For You, iar in cadrul sau compania americana ofera recomandari pentru localuri pe care le putem vizita pentru a manca, pentru a petrece timpul cu prietenii, sau pentru orice mai dorim noi.

Google Maps va avea aceste recomandari personalizate disponibile in cadrul unei sectiuni speciale numita For You, iar inteligenta artificiala joaca un rol foarte important, in baza locatiilor vizitate fiind facute si recomandari. Cei de la Google vor sa le ofere utilizatorilor o alternativa pentru Yelp in ceea ce priveste descoperirea de locatii noi, Google Maps urmand a deveni singura sursa pentru informatii de acest gen, sau cel putin asta vor cei din Mountain View.

Google Maps Functii SPECIALE iPhone Android for you

Google Maps: Doua Functii SPECIALE pentru iPhone si Android

Google Maps va avea si o alta functie numita Your Match, aceasta avand un rol si mai important, mai exact ne poate spune cat de potrivit este un loc pentru noi si cat de mult ne va placea, in functie de alte locatii vizitate si review-uri lasate. Google Maps va folosi inteligenta artificiala si review-uri de la alte persoane pentru a acorda puncte de la 1 la 100 pentru diverse locatii, iar in baza lor ne poate spune care sunt sansele ca acea locatie sa fie pe placul nostru.

Google Maps Functii SPECIALE iPhone Android your match

Google Maps va afisa aceste informatii cand dorim sa accesam informatii despre o anumita locatie, iar pe masura ce o folosim, inteligenta artificiala ne va putea face recomandari mult mai exacte. Functiile For You si Your Match ale celor de la Google vor fi disponibile pentru Google Maps pe iPhone si Android incepand din aceasta vara, asa ca nu vom avea foarte mult de asteptat pana cand ele vor fi disponibile in mod oficial.